Fikk du med deg alle våre webinarer?

Pc-skjerm

I høst har vi, sammen med SBN (SAP Brukerforening Norge), holdt 10 webinarer. Målet vårt har vært å vise dere hvilke fantastiske muligheter som ligger i SAP SuccessFactors, og hvilke gevinster du høster når du tar i bruk de ulike delene av løsningen. Vi har også ønsket å vise deg hvilke flinke folk vi har på laget, noe vi både håper og mener kom klart igjennom.

Vi har full forståelse for at denne høsten har vært annerledes for alle, og at det for mange har vært et tett webinarprogram. Vi har derfor samlet opptakene av alle webinarene her, slik at du kan se de gikk glipp av når det passer deg. Om det er noen du har sett som du ønsker å se i reprise er det selvsagt også mulig. Beskrivelse av innhold og link til opptak av webinarene følger under.

God fornøyelse!

SuccessFactors Employee Central

Det å ha et smidig, brukervennlig og helintegrert HR-masterdatasystem vil uten tvil gjøre arbeidshverdagen enklere for alle som jobber innen HR. Men har du tenkt på at dette også påvirker resten av bedriften?

Se webinaret her

PeopleDoc Integrert med SuccessFactors

Samle og sentralisere alle HR-dokumenter, reduserer papirrelaterte kostnader samtidig som du tar brukeropplevelsen til et helt nytt nivå. PeopleDocs filosofi går ut på at HR skal gi dine medarbeidere samme servicenivå som det servicenivå du ønsker å gi dine aller beste kunder. Høres bra ut, ikke sant?

Se webinaret her

SuccessFactors Learning Management

Visste du at bedrifter som setter læring på agendaen utklasser sine konkurrenter, både ved å tiltrekke seg de beste talentene i bransjen og ved å oppnå bedre resultater?

Se webinaret her

SuccessFactors Performance and Goals

Kvitt deg med papir- og Excelbasert medarbeideroppfølging en gang for alle, og ta samtidig i bruk et system som sørger for at du følger reglene knyttet til personvern i GDPR.

Se webinaret her

Etterfølgerplanlegging

Hva skjer i din bedrift når nøkkelpersoner slutter? Dette er sannsynligvis ikke noe du liker å tenke på, men det å ha en prosess for styring av etterfølgelse kan faktisk øke motivasjonen til dine ansatte.

Se webinaret her

Employee Central Payroll

Lurer du på hva som ligger i SuccessFactors Employee Central Payroll? Hvordan fungerer det, og hva ligger i løsningen? Vil du vite hvordan det fungerer sammenlignet med SAP HCM lønn? I dette webinaret gjennomgår vi hovedfunksjonaliteten i SuccessFactors Employee Central Payroll og tar for oss likheter og forskjeller sammenlignet med SAP HCM lønn. Vi tar også en titt på hva som er satt opp spesielt for Norge.

Se webinaret her

Rekruttering

Å ansette, utvikle og beholde de riktige personene i organisasjonen har en helt klar og målbar innvirkning på resultatene i din bedrift. Men hvor mye tid bruker du på en rekruttering? Og synes du det er vanskelig å finne de virkelig gode talentene, de aller beste hodene, de som virkelig vil gjøre en forskjell for selskapet ditt? Feilansettelser er både dyrt og tidkrevende, og dårlige rekrutteringsrutiner er en av hovedårsakene til at dette skjer.

Se webinaret her

Onboarding

Har du tenkt over hvorfor mange nyansatte slutter før de har vært ansatt et år i en bedrift? Onboarding er en svært viktig del av en opplæringsstrategi, men får ofte ikke det fokuset det fortjener. Ved å utvikle en god onboardingsprosess vil inntrykket de nyansatte får av bedriften økes betraktelig, samtidig som tiden det tar før man blir produktiv reduseres.

Se webinaret her

SuccessFactors Compensation

Kunne du tenke deg en enklere, sikrere og mer nøyaktig kompensasjonsprosess? Bygg en prestasjon- og belønningskultur i din bedrift, ved å koble dine medarbeideres prestasjoner med belønning på en objektiv måte.

Se webinaret her

Compliance med SAP Concur

Visste du at 20% av ansatte har minst et kjøp på sin utgiftsrefusjon som ikke er i henhold til regelverket? Og at 10% av jobbreisende har dobbeltført minst en utgift på reiseregningen sin? Dette kan koste dere dyrt både i form av penger, og det å ikke være compliant. Vi viser deg hvordan du med det rette verktøyet og den riktige tilnærmingen både blir compliant og sparer penger.

Se webinaret her

X
X