Erfaringsutveksling og faglig påfyll i Stavanger

sorthvitt bilde av gate i Stavanger

Tradisjonen tro har vi avholdt nettverksmøte for SAP HR-brukere i Stavangerregionen. Her var det igjen klart for erfaringsutveksling og faglig påfyll. Dette er en samling hvor vi samles over frokost, siste nytt innen SAP, erfaringsutveksling og faglige diskusjoner. Samlingen ble holdt i Saribas julepyntede kontorlokaler i Forusbeen.

Etter ønske fra flere deltakere viste vår kollega Marita Johansen tips og triks som kan forenkle en SAP HR-brukers arbeidshverdag. Marita har lang fartstid innen SAP HR og hun delte villig av sin erfaring. Hun var innom både lønn, tid og reise og viste blant annet hvordan endring av arbeidsmetodikk både kan spare tid og sikre kvalitet. Hun ga også noen nyttige tips med tanke på vedlikehold av arbeidsplaner.

Nytt for dette nettverksmøtet var at vår kollega Håvard Aspenes var med til oljebyen. Håvard delte erfaringer han har opparbeidet seg innen SuccessFactors-prosjekter og forklarte hvordan dette skiller seg fra et prosjekt innen SAP On Prem. Han viste et eksempel på en god prosjektgjennomføring og snakket om hvilke nøkkelfaktorer som bør være på plass for å lande et vellykket prosjekt.
Håvard ga også en innføring i hva man bør tenke på i en overgang til Cloud; han anbefaler å ta et steg av gangen samtidig som man har et klart bilde av hvor man skal.

Sist ut var vår rutinerte og erfarne kollega, Tor Flugsrud. Som et resultat av myndighetspålagte endringer er det mye man må være oppmerksom på innen SAP HR. Tor gikk grundig igjennom disse endringene og ga deltakerne siste status innen digital inntektsmelding, digital sykemelding, nye beregningsregler for sykelønn, skatt, naturalytelser og supportpakker.

Vil du vite mer om temaene fra nettverksmøtet i Stavanger, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med Håvard Aspenes eller Marita Johansen.