oktober, 2020

15okt09:0010:00Webinar | SuccessFactors - RekrutteringAnsett og engasjer de aller beste talentene!09:00 - 10:00 Egen PC/Mac

Mer

Detaljer

Hvor mye tid bruker du på en rekruttering? Og synes du det er vanskelig å finne de virkelig gode talentene, de aller beste hodene, de som virkelig vil gjøre en forskjell for selskapet ditt? Feilansettelser er både dyrt og tidkrevende, og dårlige rekrutteringsrutiner er en av hovedårsakene til at dette skjer.

Å ansette, utvikle og beholde de riktige personene i organisasjonen har en helt klar målbar innvirkning på resultatene i din bedrift. Når du tar i bruk SAP SuccessFactors Rekruttering får du en helhetlig og enkel løsning som veileder alle involverte, på alle trinn, i ansettelsesprosessen.

I andre halvår av 2020 arrangerer vi, sammen med SBN, en webinarserie hvor vi viser deg de ulike modulene i SAP SuccessFactors.

Sett av en time og bli med vår kollega, Kurt Kormeseth, holder webinar om rekrutteringsprosessen. Kurt vil ta for seg rekrutteringsprosessen fra A til Å, og viser hvordan rekrutteringsmodulen i SAP SuccessFactors kan støtte nettopp din bedrift

Tidspunkt

(Torsdag) 09:00 - 10:00

Sted

Egen PC/Mac

Arrangør

Sariba og SBN

X
X