HR Tech 2019 – møt Sariba

Kunstig inteligense HR Tech 2019

Den 14. mars går årets HR Tech-konferanse av stabelen på Scandic Fornebu. På HR Tech 2019 får du med deg det siste innen bruk av teknologiske løsninger innen HR. Hvordan kan du fjerne de administrative rutineoppgavene i HR for å skape rom til å fokusere på de strategiske oppgavene? Trenden med bruk av teknologi innen HR er stadig økende, og det vil være fokus på de nyeste teknologiske løsningene.

Blant temaene på HR Tech 2019 finner du:

• HR Tech-trender: Hvilke muligheter og utfordringer gir dette HR-funksjonen?
• Kunstig intelligens har gjort sitt inntog i HR: Hvilke muligheter gir dette deg?
• Hva kan vi lære av andres erfaringer med implementering av digitale verktøy i HR?
• Hvilken rolle har HR i å understøtte en digital transformasjon?

Det vil også snakkes mer om digitale analyseverktøy og sikkerhet.

Som deltaker får du et bredt innhold og flere valgmuligheter. Du kan delta på både plenumsforedrag og i valgfrie delsesjoner.

HR, digitale verktøy og digitalisering av prosesser er selve kjernen i det vi i Sariba jobber med og vi gleder oss til å delta på denne konferansen. Vi håper du tar turen innom vår stand på kompetansetorget, hvor vi holder live demo i SuccessFactors.

Vi forklarer deg gjerne hvordan vi jobber, hva vi har gjort for å hjelpe kunder med å digitalisere sine HR-prosesser og å ta HR med inn i fremtiden. Hvis du vil høre mer om hva vi kan gjøre for å forenkle og forbedre dine HR-prosesser er du hjertelig velkommen innom vår stand.

Har du spørsmål i forkant, er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt, eller du kan lese mer om våre sertifiserte pakkeløsninger for HR, Sariba People Centric.

Vi håper vi sees på årets HR Tech-konferanse på Scandic Fornebu i mars, les mer og meld deg på her.