Effektiv og korrekt lønnskjøring med lønnstjenester fra Sariba 

Vurderer du å sette ut bedriftens lønnskjøring? Med lønnstjenester med Sariba på laget får du tilgang til markedets fremste spisskompetanse på lønn, den nyeste teknologien og et team med eksperter som hele tiden sørger for at dine ansatte får utbetalt riktig lønn til riktig tid. 

Lønnstjenester som tilpasses selskapets behov

Lønnskjøring er komplekst, og det krever mye arbeid å holde seg oppdatert på gjeldende lover, regler og ikke minst ny teknologi. Heldigvis har Sariba lang erfaring med lønn og tilbyr smarte løsninger basert på SAP, som enkelt kan tilpasses din bedrifts behov. Tjenestene våre passer for både store og mellomstore bedrifter og er spesielt godt egnet til virksomheter i vekst eller under omstrukturering. 

HR-Tjenester

Ved å sette ut bedriftens lønnskjøring til oss får du flere fordeler

Tilgang på spisskompetanse

Setter du ut bedriftens lønnskjøring til oss, får du en samarbeidspartner med spisskompetanse innen lønn og med kunnskap og erfaringer dere kanskje mangler internt. Med lønnstjenester hos oss vil du alltid ha tilgang til et solid fagmiljø i konstant utvikling, som har som mål å spille deg og bedriften din enda bedre.

Lønn er langt mer enn timepris multiplisert med antall timer jobbet. Det innebærer også en rekke regnskapsmessige avsetninger, feriepengegrunnlag, ulike krav fra staten – og mye, mye mer. Lønn er med andre ord et krevende fagfelt som tar et stort jafs av arbeidshverdagen. Velger du å outsource lønnskjøringen til Sariba, frigjør du imidlertid mye verdifull tid for de ansatte på lønn og HR, og lar dem konsentrere seg mer om bedriftens kjernevirksomhet.

Det er krevende å holde seg oppdatert på regelverket, spesielt når det endrer seg så ofte som det gjør. Når du setter ut lønnsarbeidet til oss, får du tilgang på et helt team med eksperter som alltid er oppdaterte på nye lover, regler og teknologiske nyvinninger. Konsulentene våre jobber i team og deler hyppig kunnskap og erfaringer med hverandre – og ikke minst med deg og bedriften din.

Bedriften blir mindre sårbar

Hvor mange dedikerte lønnsmedarbeider har du i din bedrift? Og hva gjør du hvis de blir syke, eller hvis de slutter? Med Sariba på laget trenger du ikke å bekymre deg for hverken sykdom, fravær og ferie internt – hos oss vil du alltid ha lønnskonsulenter tilgjengelig, dedikert til bedriften din.

Det kan være krevende for små lønnsavdelinger å sørge for at riktig lønn blir utbetalt til riktig tid. Samtidig leder feilberegninger og forsinkelser fort til misnøye blant de ansatte. Lønn må rett og slett bare funke, og ved å outsource lønnskjøringen til Sariba lønnstjenester kan du være helt sikker på at den gjør akkurat det.

Vil du vite mer om outsourcing av lønn og hvordan du kan frigjøre tid for dine ansatte?

Ta gjerne kontakt med Jan Henrik Rentcsh, leder for Customer Excellence, så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift best mulig.

Jan Henrik

Jan Henrik Rentcsh
SENIOR MANAGER PROJECTS

Siste nytt fra SAP SuccessFactors H1 2023-release

Jobber du med SAP SuccessFactors i din bedrift? Da regner vi med at du vet [...]

Slik sikrer du god onboarding av nyansatte

Pandemien viste oss viktigheten av god HR-ledelse – for absolutt alle parter i bedriften. Når [...]

Bertel O. Steen om Sariba

Bertel O. Steen er en bedrift med et stort hjerte for sine ansatte, og i 2021 [...]

Onboarding og crossboarding – med Jens Conradi

Onboarding. Crossboarding. Offboarding. Er dette prosesser du har på agendaen? Og hvor viktige er egentlig [...]

Spørsmål og tips til medarbeidersamtalen med de ansatte

Medarbeidersamtalen er en ypperlig arena for å bygge relasjoner med dine ansatte. Du kan ta [...]

Hvordan står det til med sletting av data i SAP HCM?

GDPR og personvern står, som seg hør og bør, høyt på agendaen hos de fleste [...]

Skal vi definere hvem «toppledelsen» er i vår puls- eller medarbeiderundersøkelse?

Av Jan Marsli Mange kunder spør om de skal definere hvem toppledelsen er i sine [...]

Har du møtt Stein?

Sariba vokser videre, og i år har vi utvidet prosjektlederparken med en spennende og dyktig [...]