Nettverksmøte avholdt i Stavanger

20180413 085829

Til tross for at datoen får vårens nettverkstreff for SAP HR-brukere i Stavangerområdet var satt til fredag den 13., blir det kun rapportert om interessante temaer, gode diskusjoner og en deilig frokost i Saribas nye og lyse  lokaler på Forus.

20180413 115055I tillegg til frokost stod en presentasjon av pakkeimplementering av SuccessFactors på agendaen. Dette temaet er for tiden i vinden hos mange SAP-kunder, og var dermed veldig spennende både for oss i Sariba og for deltakerne på nettverksmøtet. Sariba delte erfaringer knyttet til planlegging på veien til cloud: Hvilke hensyn bør man ta og hvordan knytter man dagens SAP løsning sammen med SuccessFactors? Dette temaet skapte stort engasjement og gode diskusjoner.

Deltakerne fikk også en presentasjon av  innovative løsninger kunder både har etterspurt og tatt i bruk i SAP. Dette gjaldt blant annet nyheter i SAP Lønn, Concur Travel og Sariba Care i cloud. I SAP Lønn ble Payroll Control Center presentert som en spennende nyhet.  Payroll Control Center er en ny brukeropplevelse for lønnsadministratorer og lønnsledere for å administrere og støtte lønnsprosessen – en nyhet som skapte begeistring blant deltakerne.

Det var også satt av tid til erfaringsutveksling mellom deltakerne. Her ble det mange gode samtaler og interessante diskusjoner blant annet knyttet til skatteberegningen i SAP Reise for offshorepersonell.

20180413 085829

Vi håper at deltakerne både hadde det hyggelig og syntes det var interessant, og at minst like mange møter opp på vårt neste nettverksmøte.