Bli en del av Sariba-familien

Kunne du tenke deg å bli en del av en gjeng som jobber så godt sammen at det føles som å være en del av en stor og raus familie? Hvor prosjektene er spennende, kundene fremoverlente og hvor faglig utvikling står på dagsorden? Og kunne du tenke deg å jobbe et sted hvor det er høyt under taket, rom for alles meninger og hvor det er plass til at du kan være deg selv? Hos oss i Sariba har vi det akkurat sånn, og det står faktisk i vår personalhåndbok at det skal være både utviklende krevende og gøy å jobbe hos oss.

Høres bra ut ikke sant? Om du har erfaring innenfor SAP HCM, bør du kaste deg rundt akkurat nå. Vår Customer Excellence avdeling er i sterk vekst og vi leter etter dyktige medarbeidere, og øvert på ønskelisten vår står en teknisk SAP HCM-ekspert.

Om Sariba

Sariba AS er et norskeid konsulenthus som lever av å gjøre hverdagen enklere og bedre for ansatte, ledere og for de som jobber innen HR. Dette gjør vi ved å levere produkter, tjenester og rådgivning innen HR-Strategi, HR-Prosesser og HR-Teknologi.
Dette har vi gjort siden vi startet opp i år 2000, og kan stolt slå i bordet med at vi har over to tiår bak oss hvor vi har gjort nettopp dette. Vi har spesialisert oss på SAP HXM og SAP SuccessFactors og har et av Norges mest kompetente miljøer innen disse fagfeltene.

Vi er faktisk så gode på SAP at vi to år på rad har blitt kåret til SAP Partner of the year. Hos oss står alltid kompetanse på dagsordenen, og om du blir vår ny kollega vil du få oppleve at kompetansedeling er noe vi setter svært høyt.

Siden vår oppstart har vi vokst både i størrelse, lokasjoner og type prosjekter vi tar på oss. Du finner oss i Norge, Sverige og Spania, og hvis du blir vår nye kollega vil du jobbe på både norske og internasjonale prosjekter. Ditt arbeidssted vil være enten Oslo eller Stavanger.

Sariba AS er et norskeid konsulenthus som lever av å gjøre hverdagen enklere og bedre for ansatte, ledere og for de som jobber innen HR. Dette gjør vi ved å levere produkter, tjenester og rådgivning innen HR-Strategi, HR-Prosesser og HR-Teknologi.

Hva ser vi etter hos en teknisk SAP HCM-ekspert??

Vi ser både etter deg som har mange års erfaring innen SAP HCM og deg som er villig til å bygge opp egen kompetanse innenfor vår portefølje. Vi trenger noen som kan ta et ansvar mot våre kunder innen PA og OM, roller og autorisasjoner samt teknisk bistand. Har du i tillegg ABAP erfaring vil det være et pluss. Om du i tillegg har en genuin interesse av å utvide ditt kompetanseområde og lære enda mer innen SAP HCM, SAP SuccessFactors og andre tredjepartsystemer er du den perfekte for oss.

Har du erfaring fra flere bransjer er det en fordel, og det er også et pluss om du har lang erfaring som konsulent. Det er også viktig for oss at du er kvalitetsbevisst og opptatt av gode leveranser.

I din rolle vil du hjelpe våre kunder med å digitalisere sine HR-prosesser med hjelp av SAP SuccessFactors.

Personlige egenskaper

Vi håper du er strukturert og at du har en systematisk måte å arbeide på. Vi ser for oss at du er initiativrik og selvgående, at du har gode sosiale egenskaper og at du jobber godt sammen med kolleger, medarbeidere hos kundene og konsulenter hos samarbeidspartnere.

I tillegg må du kunne håndtere et høyt arbeidstempo og du må kunne ha flere baller i luften samtidig uten at dette vipper deg av pinnen. Om du i tillegg er en smidig problemløser og har et positivt vesen, er du nok midt i blinken for oss.

Vi tilbyr

Når du blir vår nye kollega, blir du automatisk en del av Saribafamilien. Hos oss er det hyggelig å jobbe, det er høyt under taket og vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø med plass til alle. Saribafamilien består av 52 engasjerte og faglig dyktige kollegaer, som både utfordrer og tar vare på hverandre.

Kunne du tenke deg å bli en del av en sammensveiset gjeng med faglig dyktige kollegaer i et spennende firma i stadig vekst? Da håper vi du benytter sjansen til å sende en søknad til oss i dag.

Jan Henrik

Jan Henrik Rentsch

Consultant Manager

Vil du vite mer om stillingen? Eller ønsker du å søke med det samme? Da kontakter du  Jan Henrik Rentsch.