MER TID TIL DET DU ER BEST PÅ

Vurderer du å sette ut din bedrifts lønnskjøring?

Det å outsource lønn kan være et riktig valg for mange bedrifter, uavhengig av både bransje og størrelse. Men hvor skal dere begynne og hvilken leverandør skal dere velge?

Med lønnstjenester fra Sarec får du det aller beste både fra Sariba og ECIT. Sammen leverer vi en førsteklasses lønnsløsning basert på SAP SuccessFactors med dyktige lønnskonsulenter med stor faglig tyngde og lang erfaring.

Lønnstjenester som tilpasses akkurat din bedrifts behov

Lønnskjøring er komplekst, og det krever mye arbeid å holde seg oppdatert på gjeldende lover, regler og ikke minst ny teknologi. Sarec har lang erfaring innen lønn og tilbyr smarte løsninger basert på SAP som enkelt kan tilpasses deres behov. Tjenestene våre passer for både store og mellomstore bedrifter og er spesielt godt egnet til virksomheter i vekst eller under omstrukturering.

Effektiv og korrekt lønnskjøring med lønnstjenester fra Sarec

Med lønnstjenester fra Sarec får du tilgang til spisskompetanse innen lønn, den nyeste teknologien og et team med eksperter som hele tiden sørger for at dine ansatte får utbetalt riktig lønn til riktig tid.

LØNN FRA A TIL  Å

– HELT ENKELT

5 gode grunner til å velge SAREC

TILGANG TIL SPISSKOMPETANSE

Setter dere ut bedriftens lønnskjøring til oss, får dere en samarbeidspartner med spisskompetanse innen lønn og med kunnskap og erfaringer dere kanskje mangler internt. Med lønnstjenester hos oss vil dere alltid ha tilgang til et solid fagmiljø i konstant utvikling hvor målet er å gjøre deres bedrift enda bedre.

MER TID TIL DIN BEDRIFTS KJERNEVIKRSOMHET

Lønn er et krevende fagfelt som tar et stort jafs av arbeidshverdagen.

Det er så mye mer enn timepris multiplisert med antall timer jobbet. Blant annet innebærer det korrekt rapportering til myndighetene, avstemming, behandling av fravær, oppfølging av refusjoner – og mye, mye mer.

Ved å outsource lønnskjøringen til Sarec, frigjøres verdifull tid slik at man i bedriften kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

ALLTID OPPDATERT PÅ LOVER OG REGLER

Det er krevende å holde seg oppdatert på regelverket, spesielt når det endrer seg så ofte som det gjør. Når dere setter ut lønnsarbeidet til oss, får dere tilgang på et helt team med eksperter som alltid er oppdaterte på nye lover, regler og teknologiske nyvinninger. Konsulentene våre deler kunnskap og erfaringer med hverandre – og ikke minst med dere slik at vi spiller hverandre gode. Sarec bidrar gjerne med rådgiving innen lønn og HR.

DIN BEDRIFT BLIR MINDRE SÅRBAR

Hvor mange dedikerte lønnsmedarbeider har du i din bedrift? Og hva gjør du hvis de blir syke, eller hvis de slutter? Med Sarec på laget trenger du ikke å bekymre deg for verken sykdom, fravær eller ferie – hos oss vil du alltid ha lønnskonsulenter tilgjengelig.

RIKTIG LØNN TIL RIKTIG TID

Det kan være krevende for små lønnsavdelinger å sørge for at riktig lønn blir utbetalt til riktig tid. Samtidig leder feilberegninger og forsinkelser fort til misnøye blant de ansatte. Lønn må rett og slett bare funke, og ved å outsource lønnskjøringen til Sarec kan du være helt sikker på at den gjør akkurat det.

Sariba logo WHITE

SARIBA – VI KAN LØNN

Sariba lever av og for å gjøre hverdagen enklere og bedre for ledere, medarbeidere og deg som jobber innen HR. Det har vi gjort i over 20 år.

les mer om sariba
ecit logo

ECIT – vi kan outsourcing

ECIT er en av markedets ledende leverandører av lønnstjenester. Vi jobber fremtidsrettet og transparent for å alltid levere de beste lønnstjenestene til våre kunder.

les mer om ecit
sarec svart