Digitale trender | Siste nytt fra HR Tech

HR, digitale trender, digitale verktøy og digitalisering av prosesser er selve kjernen i det vi i Sariba jobber. Den 14. mars deltok vi på konferansen HR Tech, en årlig konferanse i regi av HR Norge.

I tillegg til de nyeste teknologiske løsningene for HR, var konferansens fokus rettet mot hvordan man fjerner administrative rutineoppgaver for å skape rom for strategiske oppgaver knyttet til HR. Konferansen bestod av både plenumsforedrag, delsesjoner og nanoforedrag.

På agendaen stod blant annet:

HR Tech digitale trender: Hvilke muligheter og utfordringer gir dette HR-funksjonen?
Kunstig intelligens har gjort sitt inntog i HR: Hvilke muligheter gir dette deg?
• Hva kan vi lære av andres erfaringer med implementering av digitale verktøy i HR?
• Hvilken rolle har HR i å understøtte en digital transformasjon?

Dette er områder vi i Sariba jobber med til daglig, og vi var derfor i vårt rette element på Scandic Fornebu denne torsdagen i mars.

Steinar på stand. HR Tech 2019

Steinar Sabbasen på Saribas stand

Vår sales director, Steinar Sabbasen, holdt med stor iver et nanoforedrag hvor temaet var Sariba People Centric. Sariba People Centric er Norges første sertifiserte HR-pakkeløsning i SuccessFactors. Her har vi tatt beste praksis innen alle relevante HR-prosesser og pakketert dette for deg, slik at det enkelt kan tas i bruk. Pakkeløsninger til fastpris er forutsigbart og trygt og resultatet er ledere og medarbeidere som får til mer.

Du kan lese mer om hvorfor Sariba People Centric, digitale trender og hvilke gevinster du kan høste på vår HR-blogg.

På utstillertorget var vi representert meg egen stand. Her holdt vi live demo i ulike moduler i SuccessFactors. I tillegg til Steinar stilte vår dyktige kollega, Marit Søderberg, på vår stand. Herfra ble det rapportert om stor interesse for blant annet læringsmodulen i SuccessFactors, og at det enkle og intuitive grensesnittet imponerte mange av de som tok turen innom.

Marit Søderberg snakket om digitale trender

Marit Søderberg holdt live demo i SuccessFactors på vår stand

Ved å sette læring i system, vil din bedrift få bedre forretningsmessige resultater, økt produktivitet og bedre konkurranseevne. Organisasjoner som omfavner læring som en del av sin bedriftskultur, utklasser sine konkurrenter både ved å tiltrekke seg de beste talentene og oppnå sterkere resultater. De ansatte settes i sentrum av læringsprosessen og ved å kombinere rollen som lærer og elev, vil de ansatte raskere utvikle ferdigheter og få innsikt. Dette øker både produktivitet og motivasjon.

På vår stand ble det også arrangert en konkurranse.

Ane Elstad Nordli

En glad vinner av Saribas konkurranse:Ane Elstad Nordli

Den heldige vinneren av en smarthøytaler fra Sonos, ble Ane Elstad Nordli fra KLP Kommunal Landspensjonskasse. Hun fant svaret på hvor mange pakkeløsningen Saribas løsning, Sariba People Centric, består av.

Fra HR Tech tar vi med oss mange hyggelige møter, med både nye og eksisterende bekjentskaper, samt nyervervet kunnskap om det nyeste innen teknologiske løsninger for HR.

Vil du vite mer om hvilke muligheter som finnes og hvordan vi kan bistå deg med å forenkle og forbedre din hverdag? Da er du velkommen til å ta kontakt med Steinar Sabbasen for en hyggelig prat.