Studietur til København

mennesker i gate i København

Studietur til København – SAP Next Gen

Vi har sammen med SAP Next-Gen, vært på studietur til København. SAP Next-Gen Norway er et program i regi av SAP Norge, rettet mot fremtidens arbeidskraft. Her får studenter innsikt i hva SAP er samtidig som de får mulighet til å bygge nettverket. Gjennom Next-Gen har SAP Norge etablert SAP Student Community. SAP Student Community består av både bachelor og masterstudenter fra ulike studier innen teknologi, markedsføring og økonomi fra universiteter og høgskoler i hele Norge. Programmet har gått over en 4 måneders periode. Som en avsluttende del av programmet arrangerte SAP Norge en studietur til København.

På denne turen fikk deltakerne besøke SAP Experience center. I tillegg var det lagt opp til faglig innhold på overfarten som fant sted på DFDS Seaways. Det faglige programmet var både spennende og variert og bestod blant annet av et foredrag knyttet til hvordan en student kaprer drømmejobben og en paneldebatt med temaet «Hva kreves for å lykkes som konsulent i dagens marked». Alle studentene hadde også en picth hvor de presenterte seg selv i løpet av 60 sekunder.
Som SAP Gold partner har Sariba deltatt aktivt i SAP Next Gen, og vi var selvsagt også med til København. Fra Sariba stilte Marit Søderberg, Siri Jensen og Håvard Aspenes. Det rapporteres om god stemning, spennende diskusjoner og mye nettverksbygging på overfarten.

Under ser du turen oppsummert i bilder.

Vil du vite mer om hva Sariba kan hjelpe deg med er du velkommen til å kontakte Håvard Aspenes.