Sees vi i høst?

DSC 4354

Etter 1,5 år med pandemi, begynner vi omsider å bevege oss mot en mer normal hverdag. Helt normal er den dog ikke, og det kommer den kanskje ikke til å bli, men vi er iallfall tilbake i en slags ny normal. Her finner vi en hybrid mellom kontoret og hjemmekontoret, og mellom det fysiske og det digitale.

Dette ser vi også at gjør seg gjeldende når det kommer til konferanser. Noen konferanser er tilbake i fysisk form, men med begrensninger på antall deltakere og med regler for smittevern, mens andre fortsatt kjører digitalt. En tredje variant er de konferansene som arrangeres som en hybrid; her kan du altså velge om du vil delta fysisk, eller om du vil følge med digitalt.

Vi ser at alle variantene har noe for seg; det er flott å treffe mennesker ansikt til ansikt, og det kjennes godt å oppleve noe sammen med kollegaer. Samtidig har digitale konferanser absolutt sine fordeler. Du sparer tid på reise, og det er enklere å planlegge disse inn i en travel arbeidshverdag. I tillegg setter miljøet også pris på mindre bilkjøring og færre flyreiser.

Med dette som bakteppe håper vi jo at vi treffes i løpet av høsten, enten fysisk, digitalt, eller begge deler. Vi deltar på tre konferanser, og vi håper vi sees! Mer om de ulike konferansene ser du under:

SBN2021

SBN 2021

På årets SBN-konferanse har vi valgt å gå inn som platinumsponor! Meld deg på og hør vår dyktige kollega Bernhard holde keynote foredrag. Vi vil også være til stede med flere andre spennende innlegg. Sjekk ut programmet og meld deg på.

Når: 19.-21. & 26.-28. oktober
Hvor: Digitalt
Program og påmelding

PeopleTech

PeopleTech 2021

Teknologiske løsninger skal hjelpe HR-avdelinger til å fokusere på den strategiske veien de skal gå, samtidig som de skal sørge for at HR hele tiden har all informasjonen de trenger. På PeopleTech får du nyttig informasjon om teknologi og løsninger enten du jobber med IT eller med HR. Vi er til stede på stand! Håper vi sees!

Når: 20. oktober
Hvor: Oslo Kongressenter
Program og påmelding

HR Forum

HR Forum 2021

Før pandemien trodde vi utviklingen gikk fort. Så kom korona! Nå skal vi ta med oss det beste fra den fysiske og digitale verden. Organisasjonskultur, fleksibilitet, hybride arbeidsformer og siste forskning står på agendaen. Vi er til stede på stand! Håper vi sees!

Når: 10.-11. november
Hvor: Scandic Fornebu
Program og påmelding

X
X