Velkommen hjem Hilde!

Velkommen hjem Hilde

Kjenner du Hilde?

Etter nesten seks år utenfor Saribas vegger har vår tidligere kollega, Hilde Lie, endelig valgt å komme tilbake til oss i Sariba. Dette er vi selvsagt veldig glade for, både fordi Hilde er ei drivende dyktig dame, men også fordi vi kjenner henne som en god kollega med bein i nesa. Hilde starter i rollen som Service Delivery Manager i vår avdeling Customer Excellence. Der skal hun jobbe med support for eksisterende kunder innen områdene SAP Lønn, SAP Tid og SAP Reise.
For at du skal få muligheten til å bli kjent med henne (og bli like begeistret som vi er) har vi tatt en prat med Hilde.

Hilde Lie

Hilde Lie

Manager Solutions

Kan du fortelle litt om deg selv, Hilde?

Ja, det kan jeg gjerne. Jeg er en strukturert og effektiv dame som er bosatt i Lier. Jeg er gift med Atle, har to flotte barn og hele tre fantastiske barnebarn! I tillegg har jeg to nydelige hunder; Billy og Beckie. Vi har en hytte på solsiden av Gaustatoppen, og jeg er skikkelig glad i å gå lange turer i fjellet. I tillegg er jeg glad i å lese bøker, og er generelt begeistret for kultur. Jeg liker både kino, teater og opera, og gleder meg over at alt nå igjen er åpent, slik at jeg kan bruke de tilbudene som finnes. Ellers er jeg glad i å reise, og siden jeg er så effektiv er neste års reiser allerede i boks 😊

Kan du si litt om din arbeidserfaring?

Jeg har jobbet med lønn siden 2005 og med SAP siden 2009. Jeg har erfaring innen både SAP Lønn, SAP Tid og SAP Reise, noe jeg tenker er en god kombinasjon, og som lar meg se helheten innen lønnsprosessen. I tillegg har jeg jobbet i en prosjektorganisasjon, og har en Prince 2 sertifisering innen prosjektledelse. Selv om jeg ikke skal jobbe direkte med prosjekter i Sariba, tenker jeg selv at dette gir meg en god forståelse av hvor nye kunder kommer fra, når de overføres fra prosjekt til support.

Jeg har jobbet mest i det offentlige, men har også vært innom privat sektor. Jeg har jobbet som konsulent, men også med lønn på kundesiden og jeg kjenner således til hvor skoen kan trykke i en lønnskjøring. Det at jeg vet hvilke utfordringen en kunde kan ha, tenker jeg gjør meg godt rustet til en rolle innen support, og jeg gleder meg til å bruke all min erfaring i min nye jobb.

Hvorfor akkurat SAP HR?

SAP er rett og slett best! Jeg har jobbet med andre lønnsprogrammer og kan med hånden på hjerte si at SAP er Rolls Royce, eller Porsche om du vil – resten blir bruktbil når du sammenligner det. Det som er fantastisk med SAP er at det er en løsning med et hav av muligheter; alt kan løses! I tillegg så ordner SAP alt for deg, med både logikk og automatikk. På den måten bruker du ikke unødig tid på manuelle prosesser. Jeg har sett lønnssystem som ikke håndterer at folk begynner midt i måneden – det mener jeg rett og slett at ikke bør gå an.

Hvorfor har du valgt å komme tilbake til Sariba?

Mannen min minte meg på at jeg har angret på at jeg sluttet, nesten helt siden jeg takket for meg for seks år siden. Jeg har ofte tenkt på å komme tilbake, men det er først nå det klaffet. I Sariba er det et fantastisk miljø, og en helt unik delingskultur! Her jobber det utrolig flinke folk, jeg vil faktisk si at det er de beste i Norge! For å utdype litt om denne spesielle delingskulturen: I Sariba er det ikke et problem hvis det er noe du ikke kan, fordi det er alltid noen som kan hjelpe deg, og som tar seg tid til å forklare, slik at du lærer! Det gjelder både innad i, og på tvers, av avdelingene. Sånn er det dessverre ikke overalt. Det er ikke alle steder man kan si at det er noe man ikke kan, eller at man trenger hjelp, eller at man ønsker å diskutere en problemstilling. I Sariba så kan man det, og det mener jeg legger grunnlaget for et utrolig godt arbeidsmiljø.

Hvorfor akkurat Customer Excellence?

Jeg liker å hjelpe folk og at folk blir fornøyde. Jeg liker å få ting unna og at de skjer mye, og i Customer Excellence, der er det akkurat sånn! Jeg elsker fremdrift, og det å løse saker, og det får jeg muligheten til i min nye jobb. Jeg liker også at support er i fokus i Sariba, og at det er et eget forretningsområde. Jeg er glad for å få være en del av en dedikert gjeng som jobber med akkurat dette.

Hva motiverer deg?

Jeg motiveres av fremdrift – det må skje noe. Jeg motiveres også av å jobbe med folk som er litt flinkere enn meg selv – da har jeg noe å strekke meg etter og jeg lærer noe nytt.

Hva gleder du deg til?

Jeg gleder meg alltid til jul! Og til å reise til Syden i mars neste år 😊 Jeg gleder meg også veldig til å lære SuccessFactors og til å bli kjent med både nye og gamle kollegaer og kunder.

Jan Henrik

Jan Henrik Rentsch

Consultant Manager

Hildes leder, Jan Henrik, har følgende å si om sin nye kollega:

«Jeg hadde hørt mye positivt om Hilde, så jeg ble glad da hun endelig søkte om å komme tilbake til oss. Under intervjuet skjønte jeg fort at hun innehar en god kompetanse som vi i Sariba, og spesielt vi i Customer Excellence, har bruk for. Hilde virker uredd, effektiv og nøyaktig, og det er akkurat det vi trenger i Customer Excellence. Jeg gleder meg til å arbeide sammen med Hilde og til at kundene våre skal treffe henne; det vet jeg blir bra!»

Vil du  vite mer om hva Hilde kan hjelpe deg med? Da er du mer enn velkommen til å ta kontakt.