Vi sees vel i mars?

Vi sees vel i mars?

Vi sees vel i mars?

Oppdatering av saken: Grunnet Coronaviruset og tiltak som er satt i gang, er begge disse konferansene utsatt. Vi kommer tilbake med mer informasjon, om nye datoer, så fort vi vet mer.

For å være den aller beste samarbeidspartneren innen HR for deg, er vi i Sariba opptatt av å holde oss oppdatert på trender innen HR. For å få med oss det nyeste av det nye, deltar vi på flere ulike konferanser i løpet av et år. Nå står mars på trappene og denne måneden skal vi delta på to ulike konferanser. Her vil vi være til stede med egen stand, og vi håper du tar turen innom og hilser på. Vi sees vel i mars?

Digitale trender og verktøy på HR Tech

Først på programmet er  HR Tech.  Konferansen går av stabelen 12. Mars, på Scandic Hotell Fornebu. På HR Tech lærer du mer om de nyeste teknologiske trendene og verktøyene, og hvordan disse hjelper deg når du skal utvikle en digital kultur i din bedrift.

Du får med deg blant annet dette:

  • Techtrender – hvilke muligheter og utfordringer gir dette for HR-funksjonen?
  • Kunstig intelligens har gjort sitt inntog i HR
  • Nye læringsteknologier
  • Endrede organisasjonsformer
  • HR-analysers betydning for å skape forretningsverdi

Sjekk ut HR Techs innholdsrike agenda og meld deg på.

Intelligente virksomheter på SAPNOWOslo

19. mars sees vi på SAPNOWOslo 2020. Denne datoen gjøres skatehallen, Skur13 på Tjuvholmen i Oslo, om til SAP City! Det er duket for en innholdsrik og inspirerende dag med intelligente virksomheter i fokus. Mange virksomheter mestrer nå kunsten å være datadrevet, men med stadig mer krevende kunder er ikke dette nok. Datainnsikt, forretningsprosesser og transaksjonersys sammen til en intelligent virksomhet.

Har du det som skal til? På SAPNOWOslo får du en innføring i hvordan du går frem for å bygge en intelligent virksomhet.

På agendaen finner mange interessante foredrag og foredragsholdere. Du kan blant annet høre Dr. Marc Teerlink snakke om hvordan kunstig intelligens vil påvirke fremtidens arbeid, Elkjøps digitale direktør Hans Landsverk snakke om kundeopplevelse og innovasjon, og Aksel Lund Svindal forteller deg hva som skal til for å bli best, og hvordan du alltid ligger et skritt foran konkurrentene.

På begge konferansene møter du våre hyggelige, kunnskapsrike og engasjerte kolleger Halvard Løchen og Steinar Sabbasen. Ta turen innom vår stand for en god faglig diskusjon, delta gjerne i vår konkurranse hvor du kan vinne en flott premie, og hør mer om hva vi i Sariba kan gjøre for akkurat deg.

Vi sees i mars!