Fordi talent teller

Utnytter du dine ansattes maksimale potensiale? Og har du full oversikt over hva de kan, hva de ønsker og hvor de ser seg selv om 6 måneder, 1 år, 5 år?

Det å beholde og utvikle de beste hodene i bransjen kan bli «make it or brake it» for mange bedrifter i tiden som kommer, og det å ha fokus på fleksibilitet, innovasjon og læring er viktigere enn noensinne.

Mange bedrifter bruker mye ressurser på å få tak i de aller beste hodene i markedet, men sørger du for at de kommer raskt i gang? Og at de trives og utvikles? Og at de faktisk velger å bli?

Velg et HR-system som tar deg hele veien

Å velge et HR-system som legger til rette for at du ansetter, utvikler og beholder de beste hodene i din bransje, er det smarteste du gjør i kampen om talent. Sariba har en sertifisert HR-pakkeløsning som lar deg gjøre nettopp dette. Den er modulbasert og du velge selv om du tar i bruk en og en pakke, eller om du implementerer hele suiten med det samme. Les mer om de ulike modulene her.

Rekruttering 

Å ansette, utvikle og beholde de riktige personene i organisasjonen har en helt klar og målbar innvirkning på resultatene i din bedrift. Men hvor mye tid bruker du på en rekruttering? Les mer her.

Onboarding

Det å føle seg sett og ivaretatt er viktig for alle på en arbeidsplass, men har du tenkt på hvor mye dette faktisk betyr for en nyansatt? Det å ha en gjennomtenkt onboardingsprosess som støttes av en solid løsning, er viktigere enn mange tror.  Les mer her.

Learning

Organisasjoner som omfavner læring som en del av sin bedriftskultur, utklasser sine konkurrenter både ved å tiltrekke seg de beste talentene og ved å oppnå bedre resultater. Å ha en god plan for læring støttet av et godt system, vil gi kompetanseutvikling en boost i din bedrift, og læring den oppmerksomheten den fortjener. Les mer her.

Mål og medarbeiderutvikling

Det å jobbe aktivt med mål- og medarbeiderutvikling starter på toppen, og uten et godt verktøy kan dette være en krevende jobb. De gode nyhetene er at du ved enkle grep og en god løsning både setter dette på dagsorden og motiverer dine medarbeidere. Les mer her.

Etterfølgerplanlegging

Hva skjer i din bedrift når nøkkelpersoner slutter? Ved å ha en god plan og et system til å følge opp det hele vil du planlegge for fremtiden. Les mer her.

Kompensasjon

Lønn og bonus er to viktige virkemidler du kan bruke for at dine medarbeidere skal føle seg sett og verdsatt, og det er derfor uhyre viktig at dette gjøres riktig.

Visste du at det finnes en enkel og intuitiv løsning for behandling av kompensasjon, en løsning som gir deg oversikt og innsikt; Oversikt over hele kompensasjonsprosessen. Innsikt i hver enkelt medarbeiders lønnsutvikling. Høres flott ut, ikke sant? Les mer her.

noen av våre kunder

Vi har mange fornøyde kunder som har valgt talent management via Sariba People Centric. Noen av de ser du her.

Last ned vår e-bok

Hvordan tar du i mot dine nyansatte kollegaer? Last ned vår e-bok og bli bedre kjent med onboardingsprosessen.

onboardingsguide Cta

gevinster

Når du tar i bruk talentmodulene i vår pakkeløsning vil det gi deg noen gevinster.

58%

Øk engasjementet i din bedrift med opptil 58%

25%

Øk leveransekraften i din bedrift med opptil 25%

50%

Sørg for at de flinkeste blir, og reduser turnover med opptil 50%

Vi hjelper deg hele veien

Vi i Sariba har levert HR-løsninger i det nordiske markedet i over 20 år, og er stolte av å si at vi virkelig kan HR. Vi hjelper deg med å få på plass den aller beste løsningen, og slik sørger du for at du tiltrekker deg, utvikler og beholder de aller klokeste hodene i din bedrift.

På denne måten sørger vi for at både ledere og medarbeidere får til mer.

Skal vi ta en prat?

Besøk oss
Storgata 17
0184 Oslo

Send oss en e-post
info@sariba.com

Ring oss
+47 22 41 08 10

karoline orange

Følg oss gjerne i sosiale medier

www.sariba.com