velkommen til sariba customer excellence

Se det for deg: Prosjektet er ferdig, og ditt nye SAP HXM system er implementert. Du har valgt det aller beste HR-systemet markedet har å by på, og du har et lønnssystem med en eksepsjonelt robust motor. Du vet at de beste bedriftene velger de beste løsningene, og du er selvsagt en av dem: Du har valgt SAP.

Men nå er hypercareperioden er over, og den siste implementeringskonsulenten har slukket lyset på vei ut. Og nå da? Hva skjer nå? Du tar løsningen i bruk, den er enkel og intuitiv, det er den. Men likevel. Hva gjør du når det oppstår en feil? Eller når du har et spørsmål? Eller når du har hatt løsningen en stund, og du ser at du ønsker å gjøre noen tilpasninger?

Svaret på dette er Sariba Customer Excellence. Vi har tatt SAP HR-Support et steg videre og setter med dette deg øverst på vår agenda. Vi er eksperter på SAP HXM og SAP SuccessFactors, og vi har drivende dyktige tekniske konsulenter, slik at du ikke trenger å ha det. Vi vet at det å holde seg oppdatert på alt det nyeste innen SAP, både funksjonelt og teknisk, er en stor og krevende jobb, og vi anser dette som vår jobb. På denne måten kan du være ekspert på det du skal levere, og så tar vi oss av løsningen din, når du trenger det.

hvordan velge ritkig supportleverandor
last ned vår sjekkliste

SUPPORT PÅ DET NIVÅET DU HAR BEHOV FOR

Når du inngår en supportavtale med oss, får du så mye mer enn support. Vi vil selvsagt løse alle saker du måtte sende inn via vår brukervennlige supportportal, men i tillegg vil vi ha fokus på akkurat deg og din løsning, og sørge for at dere har det bra.

En supportavtale med oss inneholder nemlig en egen Customer Success Manager (også kalt CSM). Og her mener vi det ligger mye verdi, både for deg og for oss. Din CSM er ikke bare faglig svært god, men han eller hun vil vær dedikert til akkurat deg og din løsning. Det vil si at CSM sitt ansvar vil være å vite hva som er riktig for nettopp deg og din løsning. På denne måten sørger vi for å gi deg gode råd og den veiledningen du trenger igjennom hele året.

TILGANG TIL KOMPETANSEN DU TRENGER

Når du inngår en avtale med oss får du tilgang til spisskompetanse innen både SAP HCM og SAP SuccessFactors. Du får gleden av våre lokale ressurser, som både kan og forstår det lokale regelverket, samtidig som du får tilgang til vårt nettverk av internasjonal kompetanse om det skulle trenges.