SMIDIG, BRUKERVENNLIG OG HELINTEGRERT?

Det å ha et smidig, brukervennlig og helintegrert HR-masterdatasystem vil uten tvil gjøre arbeidshverdagen enklere for alle som jobber innen HR. Men har du tenkt på at dette også påvirker resten av bedriften?

Vi ser ofte at bedrifter ikke har full oversikt over sine masterdata, og det kan være flere grunner til dette. Det er langt vanligere enn man skulle tro at ansattdata befinner seg i ulike systemer, og vi ser også at papirarkiver fortsatt er i bruk. Dette fører selvsagt til at det er vanskelig for ledere og HR å se hele bildet, og det å ta ut gode rapporter blir en tidkrevende og kronglete oppgave.

I tillegg er det ofte slik at ansatte ikke har oversikt over hvilke data som er lagret om seg selv, og de har heller ingen mulighet til å oppdatere dette på egenhånd. Når systemene også er lite brukervennlige og heller ikke tilgjengelige på mobil og nettbrett, gir dette en ekstra og unødvendig belastning på HR-avdelinger rundt om i landet.

med fokus på det som virkelig teller

Ved å ta i bruk et solid HR-masterdatasystem vil du involvere hele organisasjonen, og frigi verdifull tid for din HR-avdeling og for dine ledere. I stedet for å bruke tid på å administrere data, kan de ha fult fokus på det som virkelig er viktig; menneskene.

Forside masterdata
Last ned din guide

SAP SUCCESSFACTORS EMPLOYEE CENTRAL  – HR-MASTERDATASYSTEMET FOR FREMTIDEN

SAP SuccessFactors Employee Central er en skybasert plattform som gir deg full kontroll over din bedrifts masterdata. Medarbeidere dine får enkelt oversikt over blant annet fravær, overtid, lønn og kontrakter, samtidig som de selv kan oppdatere personopplysninger uten å måtte gå via HR-avdelingen.

I tillegg får du får fullt innsyn i hele arbeidsstokken, og du kan kombinere ansattdata med finansiell og operasjonell informasjon fra eksterne systemer. Dette gir deg en helhetlig innsikt som gjør det enklere å ta gode beslutninger som skaper vekst.

SAP SuccessFactors Employee Central har et svært brukervennlig grensesnitt og kommer med mange smarte funksjoner som blant gir HR-avdelingen din bedre oversikt og strålende rapporteringsmuligheter.

BRUKER DU ALLEREDE SAP HCM?

Da vet du at har du valgt et robust og driftssikkert HR-system. Vi i Sariba har jobbet med SAP HCM i over to tiår, og kan med hånden på hjertet si at vi er blant de aller beste innen dette fagfeltet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å både vedlikeholde og videreutvikle sitt SAP HCM system, og når du på et tidspunkt er klar for å ta steget over i skyen og til SAP SuccessFactors, kan du være trygg på at vi loser deg trygt i havn.

SAP HCM Personaladministrasjon kan integreres med alle de andre modulene under SAP-paraplyen, noe som gjør at relevant informasjon kan innhentes til flere ulike prosesser – uten at du trenger å registrere informasjonen flere ganger. Dette reduserer risikoen for både feilregistrering og manuelle feil, og bidrar til å gjøre bedriftens HR-prosesser mer strømlinjeformet.