Fordeler med  SAP SuccessFactors Rekruttering

smart

Smartere og forenklede ansettelser med automatisert rekrutteringsprosess​

Lære

Gi kandidater en positive opplevelse med personlig oppdatering om status på søknaden deres​

Se

Full innsikt gjennom hele rekrutteringsprosessen

Ansetter du de beste hodene i din bransje?

Å ansette, utvikle og beholde de riktige personene i organisasjonen har en helt klar og målbar innvirkning på resultatene i din bedrift. Men hvor mye tid bruker du på en rekruttering? Og synes du det er vanskelig å finne de virkelig gode talentene, de aller beste hodene, de som virkelig vil gjøre en forskjell for selskapet ditt? Feilansettelser er både dyrt og tidkrevende, og dårlige rekrutteringsrutiner er en av hovedårsakene til at dette skjer.

De gode nyhetene er at det finnes en svært god løsning for rekrutteringsprosessen, en løsning som vil imponere alle som tar den i bruk, fra HR til potensielle kandidater.
Løsningen lar deg finne topptalenter, og sørger for at de engasjerer seg i din bedrift slik at de og til syvende ansettes hos nettopp deg. Den er enkel å bruke og guider deg gjennom alle steg i rekrutteringsprosessen.

Kjente utfordringer knyttet til rekrutteringsprosessen

Vår erfaring viser at mange bedrifters rekrutteringsprosesser er både manuelle og omfattende. I tillegg brukes det unødvendig mye tid på å administrere selve prosessen. Mangelen på systemstøtte og en godt gjennomtenkt prosess kan føre til en rekke usikkerhet knyttet til rekruttering:

  • Hvem oppretter jobbrekvisisjonen og hvem skal godkjenne rekrutteringen?
  • Hvilke kompetanse skal vår nye kollega ha?
  • Skal vi gjennomføre en form for testing?
  • Hvilke kandidater skal vi kalle inn til intervju, og hvem gjør dette?
  • Når og hvor skal intervjuene holdes, og hvem følger opp dette?
  • Hvem fra oss skal delta på intervjuet og hvordan skal vi vurdere kandidatene?

Velg et system som jobber for deg

For å forenkle prosessen er det hensiktsmessig å velge en løsning som jobber for deg, et system som både forenkler og automatiserer flere av stegene i prosessen. Hadde det ikke vært flott om det fantes en løsning som tok seg av det administrative? Et system som sørget for at ansettelsesprosessen ble utført på samme måte uavhengig av hvilke leder som starter den? En løsning som lar deg fokusere på det som virkelig teller – å finne og ansatte de aller beste talentene?

Hvilken rekrutteringsløsning bør du velge?

Det finnes en rekke ulike løsninger å velge mellom, og vi har full forståelse for at det å sette seg inn i hva de ulike systemene inneholder er en omfattende oppgave. Vi i Sariba har i over 20 år levert HR-systemer til både store og små bedrifter, i offentlig og privat sektor, og har god erfaring når det kommer til rådgivning av våre kunder. Vi hjelper deg selvsagt med å velge den løsningen som er tilpasset de behovene du har, både i dag og i fremtiden.

Business woman in office
Mann signerer papirer

SAP SuccessFactors Recruiting

– løsningen som guider deg gjennom hele rekrutteringsprosessen

SAP SuccessFactors Recruiting er en skybasert rekrutteringsløsning som hjelper deg å ansette og beholde de beste talentene på markedet. Løsningen automatiserer tidkrevende administrative oppgaver og effektiviserer rekrutteringsarbeidet takket være en rekke smarte funksjoner som gir deg full kontroll på hele ansettelsesprosessen – fra stillingsutlysning til signert arbeidskontrakt. 

Med SAP SuccessFactors Recruiting kan du blant annet lage personaliserte stillingsannonser, håndtere CV-er, jobbsøknader og referansesjekker, gi jobbkandidater personlige oppdateringer om statusen på søknaden deres, opprette en timeplan for intervjugjennomføring og mye mer – raskt og effektivt. Med en slik strømlinjeformet og automatisert ansettelsesprosess frigjøres tid for dine HR-ansatte, samtidig som du reduserer risikoen for kostbare feilansettelser. Og siden løsningen ligger i skyen, er det heller ikke behov for noen installasjon.