Når du tar i bruk SAP SuccessFactors Compensation vil du:

ikon

Gjennomføre kompensasjonsprosessen raskere

ikon

Få sanntids innsikt; Du trenger mindre forberedelsestid og færre regneark

ikon

Få ett samlet bilde av kompensasjon i din bedrift

Få kontroll på din kompensasjonsprosess – en gang for alle

Kompensasjon. Hva legger du i dette ordet? Og hvordan håndteres dette i din bedrift? Kompensasjon handler om å gi dine medarbeidere rett lønn for det arbeidet de utfører, samtidig som det kan handle om bonus for en ekstraordinær innsats. Lønn og bonus er to viktige virkemidler du kan bruke for at dine medarbeidere skal føle seg sett og verdsatt, og det er derfor uhyre viktig at dette gjøres riktig. 

Svært mange bedrifter har ikke systemstøtte for sin kompensasjonsprosess, og kompensasjonen beregnes derfor manuelt. Godkjenningsprosessen er også manuell, og foregår på e-post eller i møter. Som vi alle vet kan manuelle prosesser være både tunge, kompliserte og lede til feil. De gode nyhetene er at det finnes en enkel og intuitiv løsning for behandling av kompensasjon, en løsning som gir deg oversikt og innsikt; Oversikt over hele kompensasjonsprosessen. Innsikt i hver enkelt medarbeiders lønnsutvikling. Høres flott ut, ikke sant?

Kjente utfordringer knyttet til kompensasjon

  • Du har ingen systemstøtte for den årlig lønnsjustering 
  • Du har ingen systemstøtte for bonustildeling
  • Manuelle prosesser og beregninger gir dårlig oversikt og kan føre til feil 
  • Dine ledere kan ikke se hvor mye av budsjettet de har brukt, noe som gir manglende oversikt
  • Du har ingen systemstøtte for godkjenning av lønnsjustering 
  • Det er vanskelig å få en oversikt over total lønnsjustering, både per avdeling, for en lokasjon eller for hele selskapet
Kompensasjon

Velg et system som hjelper gir deg oversikt

Ved å velge en automatisert løsning for kompensasjon gir du dine ledere både innsikt og oversikt gjennom hele prosessen. Velg en løsning som lar dine ledere se hvordan en enkelt ansatts potensielle lønnsendring påvirker hele avdelingen, og budsjettet totalt. Velg en løsning som lar deg prøve ulike justeringer for å se hvordan dette slår ut på totalbildet, og som til syvende og sist gir en korrekt og rettferdig lønnsjustering. Velg en løsning med en prosess for godkjenning. Velg løsningen som gir deg oversikten du trenger.

Hvilken løsning bør du velge?

Det finnes flere ulike systemer for håndtering av kompensasjon, og vi har full forståelse for at det å sette seg inn i hva de ulike systemene inneholder er en omfattende oppgave. Vi i Sariba har i over 20 år levert HR-systemer til både store og små bedrifter, i offentlig og privat sektor, og har god erfaring når det kommer til rådgivning av våre kunder. Vi hjelper deg selvsagt med å velge den løsningen som er tilpasset de behovene du har, både i dag og i fremtiden.

 

SAP SuccessFactors Compensation

SAP SuccessFactors Compensation er en brukervennlig skyløsning som sørger for en enklere, sikrere og mer nøyaktig kompensasjonsprosess i bedriften din. I tillegg til å gi deg full oversikt over alle belønnings- og kompensasjonsavtaler, hjelper SuccessFactors Compensation deg med å knytte prestasjon og belønning sammen på en objektiv måte som bidrar til å heve engasjementet innad i bedriften – så du kan bygge en sterk prestasjonskultur.

Løsningen støtter både lønn, bonusordninger og andre typer godtgjørelser – og fordi SuccessFactors Compensation visualiserer alle data på en brukervennlig måte, kan du raskt sammenligne, rangere og fordele ulike utbetalinger og godtgjørelser. Dette gjør også at du enkelt kan justere mål med grafer, oversikter og filtre. Med SuccessFactors Compensation får du også forhåndsdefinerte rapporter som forhindrer diskriminering og sikrer at juridiske krav blir overholdt.

  • Få ett samlet bilde av kompensasjon og bonus
  • Raskere gjennomføring, fra 2 måneder til 2 uker
  • Realtids innsikt, mindre forberedelsestid og færre regneark
  • Samkjøring av kompensasjon med forretningsmål

Bruker du allerede SAP HCM?

Da vet du at har du valgt et robust og driftssikkert HR-system. Vi i Sariba har jobbet med SAP HCM i over to tiår, og kan med hånden på hjertet si at vi er blant de aller beste innen dette fagfeltet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å både vedlikeholde og videreutvikle sitt SAP HCM system, og når du på et tidspunkt er klar for å ta steget over i skyen og til SAP SuccessFactors, kan du være trygg på at vi loser deg trygt i havn.