Øk verdi for bedriften din og dine medarbeidere

– med smarte HR-tjenester

Både samfunnet generelt og næringslivet spesielt, blir mer og mer kunnskapsintensivt. For å lykkes må du både engasjere, utvikle og beholde medarbeiderene dine. Det du tilbyr må hele tiden videreutvikles og tilpasses markedet, og du må i tillegg ha fokus på å skape og å drive effektive arbeidsprosesser som skal støttes av smidige og integrerte tjenester og løsninger.

Komplisert og omfattende? Kanskje. Nødvendig? Absolutt! Når du legger inn det som trengs av tid og ressurser for å sørge for at de aller beste ansatte jobber hos akkurat deg, og at det du tilbyr markedet alltid er i henhold til det markedet forventer og trenger, det er da du kan hente ut gevinster i form av økt produktivitet og lønnsomhet, høyere arbeidsglede og mer innovasjon.

Vårt mål i Sariba er å hjelpe deg med nettopp dette. Og for at du skal kunne frigi tid og ressurser til å ha fokus på din kjernekompetanse, hjelper vi deg mer enn gjerne med det som er vår kjernekompetanse; lønn og support innen SAP HCM og SAP SuccessFactors.

Les mer
Les mer