KLARER DIN ORGANISASJON Å ANSETTE OG BEHOLDE DE BESTE FOLKENE?

Det å lytte til de ansatte er noe de fleste av oss har gjort lenge, enten ved hjelp av en forslagskasse på kontoret, et sammendrag av medarbeidersamtalene eller en medarbeiderundersøkelse. Men utfordringene er fortsatt mange: Hvordan vet du hva du skal lytte til? Hvem eier egentlig handlingsplanene? Og hvordan får du ledere til å engasjere seg? Det er ofte slik at vi bruker så mye tid på prosessen at vi får ikke gjort noe med resultatene! Så: hva gjør vi da?

Alle ønsker å bygge en vinnende arbeidskultur; En kultur som de flinkeste drømmer om å bli en del av, og som de aller færreste ønsker å forlate. Dette trenger verken å være veldig vanskelig eller omfattende. Det handler rett og slett om å bruke teknologi på en smart måte. Det handler om å integrere lytting med teknologi og å lage smarte medarbeiderundersøkelser.

KPI forside
last ned din guide

SKAP DE BESTE MEDARBEIDEROPPLEVELSENE MED QUALTRICS OG SAP SUCCESSFACTORS

lytte

Lag et lytteprogram som gir deg innsikt i øyeblikk som betyr noe for dine ansatte

automatiser

Automatiser tunge oppgaver og administrative prosesser ved å ta i bruk integrasjon med SAP

XO

Knytt lytting (experience data) og SAP SuccessFactors (operasjonell data)  sammen

analyser

Analyser og prioriter medarbeiderfeedback knyttet sammen med operasjonelle data på en enkle måte

effektiviser

Lag effektive handlingsplaner med integrerte verktøy, tips og råd til ledere

QUALTRICS + SARIBA

Qualtrics er et av verdens ledende lytte- og Experience Management-verktøy. Det integreres direkte med SAP SuccessFactors, og du bruker det enkelt til å utføre medarbeiderundersøkelser, pulsundersøkelser, onboarding-, exit- og kompetanseevalueringer. Løsningen kommer med en svært god og innebygd rapporteringsløsning, som enkelt knyttes opp mot HRIS og gir deg en helhetlig feedback og analyse. Med dette som bakteppe har vi valgt å inngå et artnerskap med Qualtrics. Dette har vi gjort fordi vi mener dette er det aller beste lytteprogrammet for medarbeiderundersøkelser markedet har å by på, og vi ser at flere og flere bedrifter tar medarbeideropplevelsen på alvor. For å kunne være den helthetlig HR-leverandøren du trenger har vi satt medarbeideropplevelsen og Qualtrics på vår agenda. Les mer om Qualtrics her >>