Vi ønsker oss en ny lønnskonsulent!

Kunne du tenke deg å bli en del av en gjeng som jobber så godt sammen at det føles som å være en del av en stor og raus familie? Hvor prosjektene er spennende, kundene engasjerte og hvor faglig utvikling står på dagsorden? Og kunne du tenke deg å jobbe et sted hvor det er høyt under taket, rom for alles meninger og hvor det er plass til at du kan være deg selv?

Hos oss i Sariba har vi det akkurat sånn, og det står faktisk i vår personalhåndbok at det skal være både utviklende krevende og gøy å jobbe hos oss. Høres bra ut ikke sant? Om du har erfaring innenfor lønnsadministrasjon og samtidig har teknisk erfaring med SAP Lønn for enten Norge eller Sverige, bør du kaste deg rundt akkurat nå. Vi har nemlig ledig stilling som lønnskonsulent.

Om Sariba

Sariba AS er et norskeid konsulenthus som lever av å gjøre hverdagen enklere og bedre for ansatte, ledere og for de som jobber innen HR. Dette gjør vi ved å levere produkter, tjenester og rådgivning innen HR-Strategi, HR-Prosesser og HR-Teknologi.

Dette har vi gjort siden vi startet opp i år 2000, og kan i år stolt slå i bordet med at vi har over to tiår bak oss hvor vi har gjort nettopp dette. Vi har spesialisert oss på SAP HXM og SAP SuccessFactors og har et av Norges mest kompetente miljøer innen disse fagfeltene.

Vi er faktisk så gode på SAP at vi har blitt kåret til SAP Partner of the year, 2 år på rad! Hos oss står alltid kompetanse på dagsordenen, og om du blir vår ny kollega vil du få oppleve at kompetansedeling er noe vi setter svært høyt

Siden vi startet opp for 20 år siden har vi vokst både i størrelse, lokasjoner og type prosjekter vi tar på oss. Du finner oss i Norge, Sverige og Spania, og hvis du blir vår nye kollega vil du jobbe på både norske og internasjonale prosjekter.

Vi ønsker oss dyktige lønnskollegaer både i Norge, Sverige og i Spania.

Hvem ser vi etter?

Hvis du har mer enn 3 års erfaringen innen SAP Lønn for enten Norge eller Sverige kan det være akkurat deg vi er på jakt etter. Du må ha god kunnskap om prosessen knytte til lønn for Norge og/eller Sverige, du må ha teknisk SAP lønnskompetanse innen infotyper, tabeller, skjema og regler knyttet til lønnsoppsett, samt et brennende ønske om å utvikle deg videre og lære mer. Høres dette ut som deg? Da kan det hende du er vår nye kollega,

Personlige egenskaper hos vår nye lønnskonsulent

  • Du er strukturert og systematisk
  • Du tar initiativ og er selvgående
  • Du har gode sosiale egenskaper og arbeider godt sammen med både kolleger, medarbeidere hos kundene og konsulenter hos samarbeidspartnere
  • Du håndterer et høyt arbeidstempo, og klarer fint å ha flere baller i luften samtidig uten at du vippes av pinnen
  • Du er kvalitetsbevisst og opptatt av gode leveranser

Om du i tillegg er en smidig problemløser og har et positivt vesen, er du nok midt i blinken for oss.

Dette tilbyr vi vår nye lønnskonsulent

  • En fast stilling
  • Fulltidsstilling
  • I enten Norge, Sverige eller Spania
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser

Når du blir vår nye kollega, blir du automatisk en del av Saribafamilien, som består av 54 engasjerte og faglig dyktige kollegaer, som både utfordrer og tar vare på hverandre.

Kunne du tenke deg å bli en del av en sammensveiset gjeng med faglig dyktige kollegaer i et spennende fimra i stadig vekst? Da håper vi du benytter sjansen til å søke på stillingen i dag.

Madelein sorthvitt

Madeleine Tefre Rydholt

HR Manager

Vil du vite mer om stillingen, eller ønsker du rett og slett og søke med en gang? Da er du velkommen til å kontakte Madeleine Rydholt.

Søk nå