Effektive verktøy til selskaper og bedrifter i alle bransjer

Tjenestene våre kan enkelt implementeres i bedriften og er svært brukervennlige for både arbeidstakere og arbeidsgivere. Vi er raske til å hjelpe deg om du skulle lure på noe, og vi tilbyr gratis webinarer for mange av våre ulike tjenester.

Nedenfor kan du lese om noen av våre kunder og hvordan de tar i bruk våre tjenester.

Digitalisering av reise- og utgiftsrefusjon for Kronos Titan

I 2018 ønsket selskapet Kronos Titan å gjøre noe med sine prosesser for reiseregninger og utgiftsrefusjon. Selskapets eksisterende prosesser var manuelle, papirbaserte og tidkrevende. Med et ønske om å digitalisere og forenkle sine rutiner, og å forbedre arbeidshverdagen for både HR, ledere og ansatte, falt valget på løsningen Concur og samarbeidspartneren ble Sariba.

Les mer her
stålbygg
Skip i solnedgang

VNG Norge velger Sariba

VNG Norge er et oljeselskap som har aktivitet i hele verdikjeden og en tydelig tilstedeværelse på norsk sokkel. Selskapet har nylig levert inn Plan for utbygging og drift for Fenja-feltet i Norskehavet og er medeier i fem andre felt på norsk sokkel. VNG Norge er et datterselskap av VNG AG som er en av Tysklands ledende importører, forhandlere og transportører av gass.

Les mer her

”Prosjekt Effekt”: En digital HR-reise med JM og Sariba

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører, og en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB. JM er opptatt av trygghet, enkelhet og funksjonalitet. Smarte løsninger og effektivitet skal kjennetegne alle deres boligprosjekter. Dette gjelder ikke bare overfor kundene. I det interne HR-prosjektet ”Prosjekt Effekt” ligger mange av de samme tankene til grunn.

Les mer her
Smilende dame