I mer enn 20 år

har vi i Sariba jobbet med HR og HR-løsninger. Resultatet av dette er at vi har opparbeidet oss unik erfaring på tvers av både bransjer og bedriftsstørrelser.

På denne siden kan du lese mer om noen av kundene våre, og hvordan de synes det er å samarbeide med oss.

Bertel O. Steen om Sariba

Bertel O. Steen har tatt i bruk Saribas HR-pakkeløsning, Sariba People Centric. Se deres HR-direktør, Terje Bernton, fortelle hva han synes om både løsningen og om Sariba som levernsør og samarbeidspartner.

se videoen her
Vatenfall

Welcome to Customer Excellence, Vattenfall

We are happy to announce that Vattenfall has signed a contract with Sariba and our department Customer Excellence. Sariba will assist Vattenfall within SAP HCM for the Nordic region.

Les hele saken her
Matiq

Velkommen Matiq

Vi har gleden av å ønske Matiq velkommen som supportkunde i Saribas avdeling, Customer Excellence. Matiq er IT Selskapet til Norturakonsernet, og leverer IT-tjenester til alle produksjonssteder og kontorer i Nortura.

Les hele saken her
Eramet - stål

Velkommen til Eramet Norway

Det er med stor begeistring vi kan annonsere at Eramet Norway har valgt Sariba som samarbeidspartner, og vår løsning Sariba People Centric som HR-system, når de nå skal løfte HR til nye høyder.

Les hele saken her
Bertel O Steen

Bertel O. Steen har valgt Sariba

Det er med stor glede vi kan annonsere at Bertel O. Steen har valgt Sariba som samarbeidspartner. Sammen skal vi effektivisere og modernisere deres HR-prosesser. Dette skal vi gjøre ved å ta i bruk Sariba People Centric,

Les hele saken her
stålbygg

Digitalisering av reise- og utgiftsrefusjon for Kronos Titan

I 2018 ønsket Kronos Titan å gjøre noe med sine prosesser for reiseregninger og utgiftsrefusjon. De eksisterende prosessene var manuelle, papirbaserte og tidkrevende, og de ønsket å digitalisere og forenkle sine rutiner, og å forbedre arbeidshverdagen for både HR, ledere og ansatte, falt valget på løsningen Concur og samarbeidspartneren ble Sariba.

les hele saken her