Effektive verktøy til selskaper og bedrifter i alle bransjer

Tjenestene våre kan enkelt implementeres i bedriften og er svært brukervennlige for både arbeidstakere og arbeidsgivere. Vi er raske til å hjelpe deg om du skulle lure på noe, og vi tilbyr gratis webinarer for mange av våre ulike tjenester.

Nedenfor kan du lese om noen av våre kunder og hvordan de tar i bruk våre tjenester.

Aibel – med fokus på menneskene 

I 2019 tok Aibel steget fra papirbasert medarbeideroppfølging inn i den skybaserte verdenen, da de implementerte SAP SuccessFactors modulene Mål og medarbeideroppfølging og Etterfølgerplanlegging og medarbeiderutvikling.
Vi har tatt en prat med Svein Andreassen, HR Shared Services Manager i Aibel, for å høre mer om bakgrunnen for prosjektet, samarbeidet med Sariba og hvordan løsningen fungerer for Aibel.

Les mer her
Aibel - fra onprem til cloud
Eramet - stål

Velkommen til Eramet Norway

Det er med stor begeistring vi kan annonsere at Eramet Norway har valgt Sariba som samarbeidspartner, og vår løsning Sariba People Centric som HR-system, når de nå skal løfte HR til nye høyder.

Les mer her

Bertel O. Steen har valgt Sariba

Det er med stor glede vi kan annonsere at Bertel O. Steen har valgt Sariba som samarbeidspartner. Sammen skal vi effektivisere og modernisere deres HR-prosesser. Dette skal vi gjøre ved å ta i bruk Sariba People Centric, 

Les mer her
Bertel O Steen
Matiq

Velkommen Matiq

Vi har gleden av å ønske Matiq velkommen som supportkunde i Saribas avdeling, Customer Excellence. Matiq er IT Selskapet til Norturakonsernet, og leverer IT-tjenester til alle produksjonssteder og kontorer i Nortura.

Les mer her

Digitalisering av reise- og utgiftsrefusjon for Kronos Titan

I 2018 ønsket selskapet Kronos Titan å gjøre noe med sine prosesser for reiseregninger og utgiftsrefusjon. Selskapets eksisterende prosesser var manuelle, papirbaserte og tidkrevende. Med et ønske om å digitalisere og forenkle sine rutiner, og å forbedre arbeidshverdagen for både HR, ledere og ansatte, falt valget på løsningen Concur og samarbeidspartneren ble Sariba.

Les mer her
stålbygg
Skip i solnedgang

VNG Norge velger Sariba

VNG Norge er et oljeselskap som har aktivitet i hele verdikjeden og en tydelig tilstedeværelse på norsk sokkel. Selskapet har nylig levert inn Plan for utbygging og drift for Fenja-feltet i Norskehavet og er medeier i fem andre felt på norsk sokkel. VNG Norge er et datterselskap av VNG AG som er en av Tysklands ledende importører, forhandlere og transportører av gass.

Les mer her

”Prosjekt Effekt”: En digital HR-reise med JM og Sariba

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører, og en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB. JM er opptatt av trygghet, enkelhet og funksjonalitet. Smarte løsninger og effektivitet skal kjennetegne alle deres boligprosjekter. Dette gjelder ikke bare overfor kundene. I det interne HR-prosjektet ”Prosjekt Effekt” ligger mange av de samme tankene til grunn.

Les mer her
Hjelm