Personvern og cookies

Personvernerklæring

Vi respekterer personvernet til besøkende på nettstedet og sørger for at den personlige informasjonen du oppgir blir behandlet fortrolig. Behandlingen av personopplysningene er foretatt på en måte som samsvarer med kravene i personopplysningsloven.

Markedsføring

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. For markedsføring av våre tjenester/produkter og informasjon om vår virksomhet, samler vi inn og lagrer personopplysninger til blant annet nyhetsbrev, Google Adwords og annonsering i sosiale medier. Behandlingen av dine personopplysninger for markedsføringsformål skjer på grunnlag av avtale med deg, en berettiget interesse vi har eller vi har innhentet ditt samtykke. Vi benytter personopplysninger til å tilby deg for eksempel følgende tjenester, avhengig av din avtale med oss eller hva du har samtykket til:

Nyhetsbrev

Benyttes for å markedsføre våre tjenester/produkter og informere om vår virksomhet. Alle utsendelser inneholder en avmeldingslenke. Til dette benytter vi mailadresser og navn, og noen ganger vil vi også kjenne dine interesser og din lokasjon.

Sosiale medier

Vi vil kunne benytte Facebook, LinkedIn og andre sosiale medier for å markedsføre våre tjenester/produkter. Som oftest vil vi ikke benytte dine personopplysninger til slikt formål, men der vi gjør det vil vi kun dele navn, mailadresser og i noen tilfeller mobilnumre med disse aktørene. Vårt nettsted kan inneholde knapper til å dele innhold i sosiale medier. Disse knappene er opprettet med kode som er levert av kanalen selv. Denne koden legger igjen en informasjonskapsel i din nettleser med mindre du har stengt for slik bruk. Les gjerne mer om personvern på FacebookInstagram, og YouTube. Husk på at du kan selv administrere ditt forhold og den behandlingen av dine personopplysninger de foretar direkte hos disse aktørene.

Google AdWords

Benyttes for å markedsføre våre tjenester/produkter i Googles annonsenettverk. Informasjonskapselen (cookien) på nettstedet vårt gir oss innsikt i hvordan de besøkende bruker siden osv., gjennom Google Adwords-annonser. Denne informasjonen blir brukt til optimalisering og for å tilby deg mer relevante annonser i fremtiden. Du kan lese mer om informasjonskapsler lengre ned i denne personvernerklæringen.

Nettsiden vår

Benyttes til å gi informasjon om våre tjenester/produkter og informere om vår virksomhet. På vår nettside blir generell informasjon om de besøkende registrert. I denne sammenheng registreres spesielt IP-adressen til datamaskinen, brukernavnet, tidspunkt for besøk og data fra nettleseren til den besøkende.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å spore hvordan de besøkende bruker vårt nettsted, og hvor effektive våre digitale annonser på Google Adwords eller andre digitale kanaler er. Vennligst les Googles retningslinjer for personvern eller annen informasjon, samt spesifikk informasjon om Google Analytics.

Retargeting

Kan benyttes dersom du har tillatt slike cookies i din nettleser. Denne typen annonsering gjør det mulig å vise spesifikke annonser til besøkende som har lagt igjen cookies på vår nettside. Du kan lese mer om informasjonskapsler lengre ned i denne personvernerklæringen.Andre markedsføringstjenester kan benyttes. I tilfelle vil vi gi deg informasjon om dette og innhente ditt samtykke før vi benytter dine allerede registrerte personopplysninger.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil som inneholder data fra denne nettsiden og er lagret av nettleseren på harddisken på datamaskinen din. Vi bruker informasjonskapsler for å huske dine innstillinger og hva du foretrekker. Du kan deaktivere informasjonskapsler gjennom nettleseren din.

Via vårt nettsted blir informasjonskapsler plassert av det amerikanske selskapet Google, som en del av deres “Analytics”-service. Vi bruker denne tjenesten til å følge med i og å få rapporter om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google kan overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom Google er lovpålagt dette, eller hvis tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Dette har vi ingen innflytelse over.

Hvilke personopplysninger behandler vi om deg for markedsføring?

Vi behandler kun personopplysninger som er nødvendige for å tilby deg ovenstående tjenester, og vi vil innhente ditt samtykke der vi ikke har annet grunnlag for å bruke dine opplysninger. Vi håndterer dine personopplysninger med aktsomhet, og vi vil velge våre samarbeidsparter med omhu og forvente at også disse leverer et godt og trygt personvern. Du har rett til å få vite hvem som mottar dine personopplysninger, og hvilke.

Grunnlag for behandlingen

Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personopplysningene i ovennevnte tjenester er enten gjennom avtale med deg, en berettiget interesse vi har eller at vi har innhentet ditt samtykke. Dersom tjenesten skal brukes av barn under 13 år kreves det samtykke fra de foresatte.

Personvern kontakter

Vi respekterer personvernet til våre kontakter. Behandlingen av personopplysningene er foretatt på en måte som samsvarer med kravene i personopplysningsloven. Les mer om dette her:

Personvern – kontakter