Kurs, seminarer og webinarer hos Sariba

Sariba arrangerer spennende og innholdsrike kurs, seminarer og webinarer gjennom hele året. Webinarene er gratis, og du kan delta fra din egen PC eller Mac. Vi deler skjerm, lyd og bilde med deg. Praktisk informasjon følger i forkant av hvert webinar.

Nedenfor ser du oversikt over våre kommende aktiviteter.

Ingen aktiviteter

Tidligere webinarer

Læring i skyen

Visste du at bedrifter som setter læring på agendaen utklasser sine konkurrenter, både ved å tiltrekke seg de beste talentene i bransjen og ved å oppnå bedre resultater?

Hør vår dyktige kollega, Lennart Jonsson, forteller deg mer om hvilke utfordringer som finnes innen læring, samt hvilke gevinster du kan få ved å ta i bruk SAP SuccessFactors Learning.

Lenanrt sirkel

Lennart Jonsson

Senior Manager Solutions

Se webinar

Mål- og medarbeiderutvikling

Det å få alle ansatte til å jobbe i samme retning kan være en utfordring, og det å få alle de ansatte til å se at din bedrifts mål til syvende og sist også er deres mål, er ikke bestandig like enkelt.

For hvordan kan vi forvente at en ansatt ser at hans daglige innsats spiller inn på bedriftens endelige resultater, hvis vi ikke viser han det?

Og hvor ofte tenker du egentlig på hvordan du skal jobbe for å nå de målene du fikk tildelt i januar? Det å jobbe aktivt med mål- og medarbeiderutvikling starter på toppen, og uten et godt verktøy kan dette være en krevende jobb. De gode nyhetene er at du ved enkle grep og en god løsning både setter dette på dagsorden og motiverer dine medarbeidere.

Vi vil absolutt anbefale deg å se webinaret om Mål- og Medarbeiderutvikling. Her forklarer vår dyktige kollega, Siri Jensen, hvordan det hele fungerer.

Siri sirkel

Siri Jensen

Consultant

Se webinar

Lønn i skyen fra SAP SuccessFactors

Lurer du på hva som ligger i Successfactors Employee Central Payroll?

Hvordan fungerer det og hva ligger i løsningen? Vil du gjerne vite hvordan det fungerer, sammenlignet med SAP HCM Lønn?

Hør vår dyktige kollega, Marita Johansen, gjennomgå hovedfunksjonaliteten i Successfactors Employee Central Payroll og ta for seg likheter og forskjeller mellom lønn i SuccessFactors og lønn i SAP HCM. Marita forteller deg også mer om hva som er satt opp spesielt for Norge

Marita Johansen

Marit Johansen

Senior Manager Solutions

Se webinar

SAP SuccessFactors Rekruttering

Hvor mye tid bruker du på en rekruttering? Og synes du det er vanskelig å finne de virkelig gode talentene, de aller beste hodene, de som virkelig vil gjøre en forskjell for selskapet ditt? Feilansettelser er både dyrt og tidkrevende, og dårlige rekrutteringsrutiner er en av hovedårsakene til at dette skjer.

Å ansette, utvikle og beholde de riktige personene i organisasjonen har en helt klar målbar innvirkning på resultatene i din bedrift. Når du tar i bruk SAP SuccessFactors rekruttering får du en helhetlig og enkel løsning som veileder alle involverte, på alle trinn, i ansettelsesprosessen.

Sett av en liten time og bli med når vår dyktige kollega, Kurt Kormeseth,  tar for seg rekrutteringsprosessen fra A til Å, og viser hvordan rekrutteringsmodulen i SAP SuccessFactors kan støtte nettopp din bedrift

Kurt sirkel

Kurt Kormeseth

Manager Solutions

Se webinar

Onboarding 2.0 – Hvordan tar du i mot nyansatte?

Det å ha gode rutiner for å ønske nyansatte velkommen om bord, er så mye mer enn en felles lunsj og en Powerpointpresentasjon av bedriftens visjon. Onboardingsprosessen kan faktisk begynne i det ansettelseskontrakten er signert, og på denne måten vil ditt nyansatte talent føle seg både forberedt og ivaretatt allerede lenge før første arbeidsdag. 

Last ned vårt webinar og se vår flinke kollega, Jan Borgen, demonstrere hvordan Onboarding 2.0 lar deg ta vare på dine nyansatte kollegaer allerede fra den dagen kontrakten er signert, og hvilke gevinster du enkelt høster. Webinaret kan du se akkurat når det passer deg.

Jan Borgen

Jan Borgen

Principal

Se webinar

Compensation – Kompensasjon

Kunne du tenke deg en enklere, sikrere og mer nøyaktig kompensasjonsprosess? Ved å ta i bruk SAP SuccessFactors Compensation får du nettopp dette.

Bli med og hør vår dyktige kollega, Marit Søderberg, fortelle deg mer om hvordan du kan bygge en prestasjon og belønningskultur i din bedrift, ved å koble dine medarbeideres prestasjoner sammen med belønning, på en objektiv måte.

Webinaret ser du akkurat når det passer deg.

Marit søderberg

Marit Søderberg

Senior Manager Solutions

Se webinar

SAP SuccessFactors Employee Central

Har dere alle masterdataene dere trenger i ett system? Og er det enkelt for HR å finne de dataene de trenger? Kan lederne dine se informasjonen de trenger om sine ansatte? Og kan den ansette selv oppdatere informasjon som «nærmeste pårørende», «adresse» osv?
 
I SuccessFactors Employee Central finner du alle nødvendige data fra en person blir ansatt til han/hun forlater virksomheten.
 
Last ned vårt webinar og se vår dyktige kollega, Marit Søderberg, demonstrere og forteller om de viktigste funksjonene og mulighetene i SuccessFactors Employee Central.
Marit søderberg

Marit Søderberg

Senior Manager Solutions

Se webinar

PeopleDoc integrert med SAP SuccessFactors

Kunne du tenke deg å forenkle administrasjonen av din bedrifts HR-dokumenter, på en trygg og effektiv måte? Ved å ta i bruk PeopleDocs HR-plattform vil du samle og sentralisere alle dokumenter, reduserer papirrelaterte kostnader samtidig som brukeropplevelsen tas til et helt nytt nivå. PeopleDocs filosofi går ut på at HR skal gi dine medarbeidere samme servicenivå som det servicenivå du ønsker å gi dine aller beste kunder. Høres bra ut, ikke sant?

PeopleDoc er et skybasert personalarkiv fullt integrert med både SAP Successfactor og SAP on-prem.

Last ned vårt webinar og se vår flinke kollega, Jan Borgen, demonstrere hvordan PeopleDoc fungerer samtidig som han forteller deg mer om hvilke gevinster du enkelt kan hente ut.

Jan Borgen

Jan Borgen

Principal

Se webinar

Hva skjer når nøkkelpersoner i din bedrift slutter?

Dette er sannsynligvis ikke noe du liker å tenke på, men det å ha en prosess for både styring av etterfølgelse og medarbeiderutvikling kan faktisk øke motivasjonen til dine ansatte.

Hør vår dyktige kollega, Marit Søderberg, fortelle deg mer om hvilke gevinster du enkelt høster når du tar i bruk Etterfølgerplanlegging fra SAP SuccessFactors. Webinaret ser du akkurat når det passer deg.

Marit søderberg

Marit Søderberg

Senior Manager Solutions

Se webinar

Få kontroll på HR- og lønnsrapporteringen

Last ned vårt webinar og hør mer om viktigheten av korrekt HR- og lønnsrapportering og hvilke utfordringer som er knyttet til nettopp dette temaet. Vår dyktige kollega Halvard Løchen, vil sammen med Brendon Andrews-Warmuth, fra SpinifexIT, fortelle deg mer om hva du kan gjøre for å få kontroll på rapporteringen ved å ta i bruk Easy Reporter.

 

Halvard Løchen

Halvard Løchen

Leder Forettningsutvikling

Se webinar