Bli en del av Sariba-familien som vår nye Prosjekt Controller

Sariba vokser og vi har behov for å styrke økonomifunksjonen. Vi søker nå etter vår nye Prosjekt Controller. Vi ser etter deg som er positiv og proaktiv; Du må være logisk anlagt og ha interesse for både struktur, logiske sammenhenger og system. Du liker å utvikle og effektivisere både prosesser og arbeidsmetoder, du deler kunnskapen du opparbeider deg med andre, og sammen med oss har du en god appetitt på å skape resultater. Du trives også med høyt tempo og definerte tidsfrister. I Sariba tilbyr vi et godt miljø og gode kollegaer med høy kompetanse.

Om Sariba

Sariba AS er et norskeid konsulenthus som lever av å gjøre hverdagen enklere og bedre for ansatte, ledere og for de som jobber innen HR. Dette gjør vi ved å levere produkter, tjenester og rådgivning innen HR-Strategi, HR-Prosesser og HR-Teknologi.

Dette har vi gjort siden vi startet opp i år 2000, og kan stolt slå i bordet med at vi har over to tiår bak oss hvor vi har gjort nettopp dette. Vi har spesialisert oss på SAP HXM og SAP SuccessFactors og har et av Norges mest kompetente miljøer innen disse fagfeltene.

Vi er faktisk så gode på SAP at vi to år på rad har blitt kåret til SAP Partner of the year. Hos oss står alltid kompetanse på dagsordenen, og om du blir vår ny kollega vil du få oppleve at kompetansedeling er noe vi setter svært høyt.

Siden vår oppstart har vi vokst både i størrelse, lokasjoner og type prosjekter vi tar på oss, og du finner oss i Norge, Sverige og Spania.

Dette vil være noen av vår nye Prosjekt Controllers oppgaver:

 • Kostnads- og inntektskontroll i prosjektene
 • Periodisering og avstemming av tilhørende konti
 • Kontroll av timeregnskap
 • Fakturering av kunder
 • Internfakturering
 • Oppsett og vedlikehold av styringsparametere i prosjektene
 • Bistå prosjektledere

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innen økonomi, regnskap eller finans
 • Gjerne noen års erfaring fra Prosjektcontrolling, Prosjektregnskap eller konsulentvirksomhet
 • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk
 • Gode ferdigheter på system, IT, Excel og regnskapssystemer
 • Erfaring fra Xledger vil bli foretrukket

Vi tilbyr

Når du blir vår nye kollega, blir du automatisk en del av Saribafamilien. Hos oss er det hyggelig å jobbe, det er høyt under taket og vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø med plass til alle. Saribafamilien består av 52 engasjerte og faglig dyktige kollegaer, som både utfordrer og tar vare på hverandre.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for både personlig og faglig utvikling. Sammen med gode kollegaer vil du få muligheten til å påvirke og utvikle veien vår videre. Vi tilbyr også et arbeidsmiljø preget av arbeidsglede, entusiasme og teamfølelse og håper du vil bidra ytterligere til akkurat dette.

Kjersti sirkel

Kjersti Harby

CFO

Høres dette interessant ut for deg? Da vil vi gjerne motta din søknad med CV allerede i dag. Dette sender du pr e-post til vår CFO, Kjersti Harby.

Vi gleder oss til å høre fra deg.