Lønn, tid, eller reisekonsulent – prosjekt

I Saribas prosjektavdelinger det høy aktivitet om dagen, og om du er som oss, trives du aller best når det er mye som skjer. Er du rå på SAP lønn? Eller kanskje på SAP Tid, Workforce Software, SAP Reise eller SAP Concur? Og liker du å jobbe i prosjekter? Da skal du ikke se bort ifra at vi er en skikkelig god match!

Som en viktig del av Saribas prosjektavdeling vil du få gleden av å jobbe med nettopp prosjekter! Prosjektene våre er spennende, utfordrende og til tider intense, men de er også fylt med glede, faglige nøtter som knekkes, og et veldig godt samhold.

Du vil få være med på å utvikle gode løsninger som fikser kundens utfordringer, og du får se, med egne øyne, at kunden kommer i mål med sitt nye system.  En jobb i Saribas prosjektavdeling passer godt for deg som både liker å løse oppgaver alene, men som samtidig er trives godt med å jobbe i team, både internt og hos kunden. Du vil få være med på å engasjere kundene i deres reise med å få på plass nye forbedrede løsninger.

Litt mer om hvem vi ser etter

Vi ser etter deg som har mer enn 3 års erfaringen innen SAP Lønn, SAP Tid, Workforce Software, SAP reise eller SAP Concur for enten Norge eller Sverige. Du må ha svært god kunnskap om prosessen knyttet til de ulike fagområdene for Norge og/eller Sverige, du må ha teknisk kompetanse innen infotyper, tabeller, og eventuelt skjema og regler knyttet til for eksempel lønnsoppsett. I tillegg vil deg glede oss veldig om du har et brennende ønske om å utvikle deg videre, og å lære mer. Du liker også å ta ansvar for de oppgavene du tar på deg og sikre at de leveres.

Arbeidsoppgaver:

  • Delta i implementeringsprosjekter innen ditt fagområde
  • Delta i forbedringsprosjekter for kunder som allerede har løsninger innen ditt fagområde
  • Bistå våre kunder der de ikke har kapasitet eller kompetanse selv innen ditt fagområde
  • Delta i kompetanseheving og -deling internt
  • Bistå våre eksisterende kunder i å løse deres utfordringer innen ditt fagområde

Synes du vi er kravstore? Vi er kanskje det, men så gir vi også utrolig mye tilbake! Sariba er nemlig et strålende sted å jobbe. Hos oss er prosjektene spennende, kundene fremoverlente og faglig utvikling står alltid på vår agenda. I Sariba er det høyt under taket, rom for alles meninger (selvsagt også dine) og det er plass til at du kan være deg selv. Det står faktisk i vår personalhåndbok at det skal være både utviklende krevende og gøy å jobbe hos oss. Høres bra ut ikke sant?

Og du: Hvis du sitter på gjerdet og vurderer å bytte jobb, husk på dette: Det er nå det skjer! Det er nå du har muligheten til å bli med på både Saribas eise, og på våre kunders digitaliseringsreise; dette er rett og slett et veldig spennende tidspunkt! Høres dette interessant ut? Da er det bare å kaste seg rundt og søke på stillingen – i dag!

Søknadsfrist: 20 august

Madelein sorthvitt

Madeleine Tefre Rydholt

HR Manager

Søknad og CV sender du til Madeleine Rydholt

Send søknad her :)