SAP-konsulent i Sariba Customer Excellence

I vårt kundekvalitetssenter, Sariba Customer Excellence, er det høy aktivitet, og vi er derfor på jakt etter en ny, super kollega. Er du skikkelig god på SAP lønn? Eller kanskje på SAP Tid, Workforce Software, SAP Reise eller SAP Concur? Og liker du å jobbe med å vedlikehold, utvikling og forbedring av skikkelig gode løsninger i SAP HR? Da er nok vi en skikkelig god match!

Hva er Sariba Customer Excellence?

I Sariba har vi alltid kunden i fokus, og vi jobber etter prinsippet «customer for life». Det vil si at når vår prosjektavdeling har levert glitrende løsninger, står vi i Customer Excellence klare til å ta imot både kunden og kundens løsning for videre vedlikehold og videreutvikling. Vår aller viktigste oppgave er å sørge for at våre kunders løsninger er up-to-date, og så gode som de overhode kan være.

Som en viktig del av Saribas kundekvalitetssenter vil du få gleden av å jobbe med kundene våre, etter at prosjektene er ferdigstilt! Dette er både spennende og utfordrende, men vi tilbyr arbeidsdager fylt med glede, faglige nøtter som knekkes, og et veldig godt samhold.

Du vil få være med på å utvikle gode løsninger som fikser kundens utfordringer, og du får se, med egne øyne, at kunden tar systemene sine i bruk. En jobb i Customer Excellence passer godt for deg som både trives godt med å jobbe i team, både internt og sammen med kundene.

Litt mer om hvem vi ser etter

Vi ser etter deg som har mer enn 3 års erfaringen innen SAP Lønn, SAP Tid, Workforce Software, SAP reise eller SAP Concur for enten Norge eller Sverige. Du må ha svært god kunnskap om prosessen knyttet til de ulike fagområdene for Norge og/eller Sverige, du må ha teknisk kompetanse innen infotyper, tabeller, og eventuelt skjema og regler knyttet til for eksempel lønnsoppsett. I tillegg vil det glede oss veldig om du har et brennende ønske om å utvikle deg videre, og å lære mer. Du liker også å ta ansvar for de oppgavene du tar på deg og sikre at de leveres.

For å være enda mer konkret; dette er noen av oppgavene du vil få som SAP-konsulent i Sariba Customer Excellence

  • Du initierer og følger opp forbedringsprosjekter for våre kunder
  • Du ser dine kunders behov opp mot Saribas produktportefølje
  • Du håndterer supportsaker via SAP CRMs serviceverktøy
  • Du behandler og fullfører endringsforespørsler fra kunder
  • Du behandler og retter feilmeldinger fra kunder
  • Dokumentasjon av utført arbeid er en selvfølge
  • Du vil bidra til å videreutvikle prosesser i Customer Excellence
  • Du vil initiere og holde intern opplæring av dine kolleger
  • Du vil også delta i prosjekter

Synes du vi er kravstore? Vi er kanskje det, men så gir vi også utrolig mye tilbake! Sariba er nemlig et strålende sted å jobbe. Hos oss er oppgavene spennende, kundene fremoverlente og faglig utvikling står alltid på vår agenda. I Sariba er det høyt under taket, rom for alles meninger (selvsagt også dine) og det er plass til at du kan være deg selv. Det står faktisk i vår personalhåndbok at det skal være både utviklende krevende og gøy å jobbe hos oss. Høres bra ut ikke sant?

Og du: Hvis du sitter på gjerdet og vurderer å bytte jobb, husk på dette: Det er nå det skjer! Det er nå du har muligheten til å bli med på både Saribas reise, og på våre kunders digitaliseringsreise; dette er rett og slett et veldig spennende tidspunkt! Høres dette interessant ut? Da er det bare å kaste seg rundt og søke på stillingen – i dag!

Synes du vi er kravstore? Vi er kanskje det, men så gir vi også utrolig mye tilbake! Sariba er nemlig et strålende sted å jobbe. Hos oss er prosjektene spennende, kundene fremoverlente og faglig utvikling står alltid på vår agenda. I Sariba er det høyt under taket, rom for alles meninger (selvsagt også dine) og det er plass til at du kan være deg selv. Det står faktisk i vår personalhåndbok at det skal være både utviklende krevende og gøy å jobbe hos oss. Høres bra ut ikke sant?

Og du: Hvis du sitter på gjerdet og vurderer å bytte jobb, husk på dette: Det er nå det skjer! Det er nå du har muligheten til å bli med på både Saribas reise, og på våre kunders digitaliseringsreise; dette er rett og slett et veldig spennende tidspunkt! Høres dette interessant ut? Da er det bare å kaste seg rundt og søke på stillingen – i dag!

Madelein sorthvitt

Madeleine Tefre Rydholt

HR Manager

Vil du vite mer om stillingen? Eller ønsker du å søke med det samme? Da kontakter du Madeleine Rydholt.

søk på stillingen her :)