Er du vår nye kollega?

Kunne du tenke deg å bli en del av en gjeng som jobber så godt sammen at det føles som å være en del av en stor og raus familie? Hvor prosjektene er spennende, kundene engasjerte og hvor faglig utvikling står på dagsorden? Og kunne du tenke deg å jobbe et sted hvor det er høyt under taket, rom for alles meninger og hvor det er plass til at du kan være deg selv?

Hos oss i Sariba har vi det akkurat sånn, og det står faktisk i vår personalhåndbok at det skal være både utviklende krevende og gøy å jobbe hos oss. Høres bra ut ikke sant? Om du kan tid og reise innenfor SAP SuccessFactors sin produktportefølje, og kunne tenke deg å bli en del av Sariba-familien, bør du kaste deg rundt akkurat nå. Vi har nemlig en ledig stilling – er du vår nye kollega?

Om Sariba

Sariba AS er et norskeid konsulenthus som lever av å gjøre hverdagen enklere og bedre for ansatte, ledere og for de som jobber innen HR. Dette gjør vi ved å levere produkter, tjenester og rådgivning innen HR-Strategi, HR-Prosesser og HR-Teknologi.

Dette har vi gjort siden vi startet opp i år 2000, og kan i år stolt slå i bordet med at vi har over to tiår bak oss hvor vi har gjort nettopp dette. Vi har spesialisert oss på SAP HXM og SAP SuccessFactors og har et av Norges mest kompetente miljøer innen disse fagfeltene. Vi er faktisk så gode på SAP at vi har blitt kåret til SAP Partner of the year, 2 år på rad!

Hos oss står alltid kompetanse på dagsordenen, og om du blir vår ny kollega vil du få oppleve at kompetansedeling er noe vi setter svært høyt.

Siden vi startet opp for over 20 år siden har vi vokst både i størrelse, lokasjoner og type prosjekter vi tar på oss. Saribafamilien består av 42 dedikerte, faglig dyktige og engasjerte kollegaer basert i Norge, Sverige og Spania, og hvis du blir vår nye kollega vil du få gleden av å jobbe mot både norske og internasjonale kunder. Vi har kontorer i både Oslo og Stavanger, men om du ønsker å jobbe remote går det også bra!

Om deg – vår nye kollega!

 • Du har god kompetanse innen en eller flere av løsningene SAP SuccessFactors tilbyr innen enten tid eller reise
 • Har du ikke erfaring med tid eller reise ser vi for oss at du har kompetanse innenfor andre prosessområder eller moduler i SAP SuccessFactors produktportefølje
 • Du har helst vært løsningsansvarlig for implementeringsprosjekter
 • Du kjenner HR-prosesser på et eller flere av følgende områder:
  • Personaladministrasjon
  • Kompensasjon
  • Ansette, utvikle og beholde de beste ansatte
  • Kjerne HR-funksjonalitet
  • Etterfølgerplanlegging
  • Arbeidsstokkanalyse
  • Tidsadministrasjon
  • Reise- og utleggsrefusjon

Om du har kan eller har kjennskap til time sheet og time off-funksjonaliteten i Employee Central og/eller Workforce Software blir vi glade.

Har du erfaring fra flere bransjer er det en fordel, og det er også et pluss om du har lang erfaring som konsulent. Det er også viktig for oss at du er kvalitetsbevisst og opptatt av gode leveranser.

I din rolle vil du hjelpe våre kunder med å digitalisere sine HR-prosesser med hjelp av SAP SuccessFactors sine produkter.

Noen av dine arbeidsoppgaver i prosjekter vil være

 • Analyse av HR-prosessene sammen med kunden
 • Utarbeide løsningsdesign
 • Testing av løsning
 • Opplæring av kunde

Personlige egenskaper

Vi håper du er strukturert og at du har en systematisk måte å arbeide på. Vi ser for oss at du er initiativrik og selvgående, at du har gode sosiale egenskaper og at du jobber godt sammen med kolleger, medarbeidere hos kundene og konsulenter hos samarbeidspartnere. I tillegg må du kunne håndtere et høyt arbeidstempo og du må kunne ha flere baller i luften samtidig uten at dette vipper deg av pinnen. Om du i tillegg er en smidig problemløser og har et positivt vesen, er du nok midt i blinken for oss.

Vi tilbyr

Når du blir vår nye kollega, blir du automatisk en del av Saribafamilien, som består av 52 engasjerte og faglig dyktige kollegaer, som både utfordrer og tar vare på hverandre.

Kunne du tenke deg å bli en del av en sammensveiset gjeng med faglig dyktige kollegaer i et spennende fimra i stadig vekst? Da håper vi du benytter sjansen til å søke på stillingen i dag.

Madelein sorthvitt

Madeleine Tefre Rydholt

HR Manager

Vil du vite mer om stillingen, eller ønsker du rett og slett og søke med en gang? Da er du velkommen til å kontakte Madeleine Rydholt.

Søk nå