Bli en del av Sariba-familien

Kunne du tenke deg å bli en del av en gjeng som jobber så godt sammen at det føles som å være en del av en stor og raus familie? Hvor prosjektene er spennende, kundene engasjerte og hvor faglig utvikling står på dagsorden? Og kunne du tenke deg å jobbe et sted hvor det er høyt under taket, rom for alles meninger og hvor det er plass til at du kan være deg selv? Hos oss i Sariba har vi det akkurat sånn, og det står faktisk i vår personalhåndbok at det skal være både utviklende, krevende og gøy å jobbe hos oss. Høres bra ut ikke sant? Hvis du er en drivende dyktig prosjektleder, med erfaring fra implementering av SAP SuccessFactors, er det nok akkurat deg vi er på jakt etter.

Om Sariba

Sariba AS er et norskeid konsulenthus som lever av å gjøre hverdagen enklere og bedre for ansatte, ledere og for de som jobber innen HR. Dette gjør vi ved å levere produkter, tjenester og rådgivning innen HR-Strategi, HR-Prosesser og HR-Teknologi.
Dette har vi gjort siden vi startet opp i år 2000, og vi kan stolt slå i bordet med at vi har over to tiår bak oss hvor vi har gjort nettopp dette. Vi har spesialisert oss på SAP HXM og SAP SuccessFactors og har et av Norges mest kompetente miljøer innen disse fagfeltene. Vi er faktisk så gode på SAP at vi har blitt kåret til SAP Partner of the year, 2 år på rad! Hos oss står alltid kompetanse på dagsordenen, og om du blir vår ny kollega vil du få oppleve at kompetansedeling er noe vi setter svært høyt.

Siden vi startet opp har vi vokst både i størrelse, lokasjoner og type prosjekter vi tar på oss. Saribafamilien består av 50 dedikerte, faglig dyktige og engasjerte kollegaer basert i Norge, Sverige og Spania, og hvis du blir vår nye kollega vil du få gleden av å jobbe mot både norske og internasjonale kunder.

Om deg

• Du er strukturert og systematisk
• Initiativrik og selvgående er ord som beskriver deg
• Du har selvfølgelig gode sosiale egenskaper og jobber godt sammen med både kunder og kolleger
• Du er en lagspiller og er selvsagt god på å få team til å fungere optimalt sammen
• Du håndterer et høyt arbeidstempo, og lar deg ikke stresse når du har mange baller i luften
• Du er en smidig problemløser med en positiv holdning
• Du har gode muntlige og skriftlige norsk- og engelskkunnskaper
Det er også viktig for oss at du raskt setter deg inn i både nye og ukjente problemstillinger. Om du har erfaring med lønnsprosjekter, SAP SuccessFactors prosjekter og i tillegg har tilstrekkelig med fagkunnskap til å kunne bidra med prosessrådgiving og løsningsdiskusjoner innen HR, er nok akkurat du, den vi leter etter!

Deg i din nye stilling

Som prosjektleder i Sariba vil du bli del av et faglig sterkt team. Det er derfor veldig viktig for oss at du brenner for HR-faget, og at du (som oss) vet at en HR-løsning er viktig, ikke bare for HR-avdelingen, men for hele bedriften! Med dette som bakteppe vil dine arbeidsoppgaver bestå av:
• Prosjektledelse – fra A til Å
• Prosjektstyring
• Prosessrådgivning
• Du vil også bistå både kunder og konsulenter i design av prosess og løsning

Vi tilbyr

Når du blir vår nye kollega, blir du automatisk en del av Saribafamilien. Hos oss er det hyggelig å jobbe, det er høyt under taket og vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø med plass til alle. Konkurranse dyktige betingelser tilbyr vi også.
Kunne du tenke deg å bli en del av en sammensveiset gjeng med faglig dyktige kollegaer i et spennende fimra, i stadig vekst? Da håper vi du benytter sjansen til å søke på stillingen hos oss, i dag.

Kunne du tenke deg å bli en del av en sammensveiset gjeng med faglig dyktige kollegaer i et spennende fimra i stadig vekst? Da håper vi du benytter sjansen til å søke på stillingen i dag.

Madelein sorthvitt

Madeleine Tefre Rydholt

HR Manager

Vil du vite mer om stillingen, eller ønsker du rett og slett og søke med en gang? Da er du velkommen til å kontakte Madeleine Rydholt.