Er du vår nye kollega?

Kunne du tenke deg å bli en del av en gjeng som jobber så godt sammen at det føles som å være en del av en stor og raus familie? Hvor prosjektene er spennende, kundene fremoverlente og hvor faglig utvikling står på dagsorden? Og kunne du tenke deg å jobbe et sted hvor det er høyt under taket, rom for alles meninger og hvor det er plass til at du kan være deg selv? Hos oss i Sariba har vi det akkurat sånn, og det står faktisk i vår personalhåndbok at det skal være både utviklende krevende og gøy å jobbe hos oss.

Hos oss vil du bli del av et av Norges mest kompetente SAP-miljøer –  vi er faktisk så gode at vi har blitt kåret til årets SAP Partner, tre ganger! Fellesnevner for prosjektene våre er at vi hjelper våre kunder med digitalisering og ikke minst skape lønnsomme, effektive og bærekraftige teknologiløsninger. Høres bra ut, ikke sant? Det synes vi også!

Om du har erfaring innenfor lønnsadministrasjon og samtidig har teknisk erfaring med SAP Lønn, bør du kaste deg rundt akkurat nå. Vi har nemlig ledig stilling som lønnskonsulent.

Spennende mulighet i glimrende arbeidsmiljø

I Saribas prosjektavdelinger det høy aktivitet om dagen, og om du er som oss, trives du aller best når det er mye som skjer. Er du skikkelig god på SAP lønn? Og liker du å jobbe i prosjekter? Da skal du ikke se bort ifra at vi er en skikkelig god match!

Som en viktig del av Saribas prosjektavdeling vil du få gleden av å jobbe med nettopp prosjekter! Prosjektene våre er spennende, utfordrende (og til tider intense), men de er også fylt med glede, faglige nøtter som knekkes, og et veldig godt samhold.

Du vil få være med på å utvikle gode løsninger som fikser kundens utfordringer, og du får se, med egne øyne, at kunden kommer i mål med sitt nye system.  En jobb i Saribas prosjektavdeling passer godt for deg som både liker å løse oppgaver alene, men som samtidig er trives godt med å jobbe i team, både internt og hos kunden. Det er derfor viktig for oss at du tar ansvar for de oppgavene du tar på deg, slik at vi kan være trygge på at vi kommer i mål.

Litt mer om hvem vi ser etter

Vi ser etter deg som har mer enn 3 års erfaringen innen SAP Lønn for Norge. Du må ha svært god kunnskap om prosessen knyttet til de ulike, du må ha teknisk kompetanse innen infotyper, tabeller, skjema og regler knyttet til for eksempel lønnsoppsett. I tillegg vil deg glede oss veldig om du har et brennende ønske om å utvikle deg videre, og å lære mer.

I rollen som konsulent vil du:

  • Være med på design, spesifikasjon, konfigurasjon og testing av SAP Lønn og/eller Employee Central Payroll løsninger.
  • Bidra inn i våre spennende SAP Lønn og/eller Employee Central Payroll prosjekter og/eller arbeide i vårt Customer Excellence team.
  • Delta på workshops og være kundens rådgiver samt supportere kollegaer.
  • Identifisere potensielle utfordringer for kundene våre innen lønn, og fremme gode løsninger ved behov.
  • Kontinuerlig oppdatere kompetanse på egne fagområder og relevante SAP-teknologier.

Arbeidsoppgaver:

  • Delta i design, spesifikasjon, konfigurasjon og testing av SAP Lønn og/eller Employee Central payroll
  • Bidra i våre spennende SAP Lønn og/eller Employee Central payroll-prosjekter
  • Identifisere potensielle utfordringer for våre kunder innen lønn, og fkomme med gode løsningsforslag der det er nødvendig.
  • Kontinuerlig oppdatere kompetanse din, innen ditt fagområder

Synes du vi er kravstore? Vi er kanskje det, men så gir vi også utrolig mye tilbake! Sariba er nemlig et strålende sted å jobbe. Hos oss er prosjektene spennende, kundene fremoverlente og faglig utvikling står alltid på vår agenda. I Sariba er det høyt under taket, rom for alles meninger (selvsagt også dine) og det er plass til at du kan være deg selv.

Og du: Hvis du sitter på gjerdet og vurderer å bytte jobb, husk på dette: Det er nå det skjer! Det er nå du har muligheten til å bli med på både Saribas vekstreise, og på våre kunders digitaliseringsreise; dette er rett og slett et veldig spennende tidspunkt! Høres dette interessant ut? Da er det bare å kaste seg rundt og søke på stillingen – i dag!

Lionel i Sariba

Lionel Layerle

CEO

Har du lyst til å bli enda bedre kjent med oss? Vis interesse ved å sende din CV til joinus@sariba.com. Merk din henvendelse «SL – ECP søknad».

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med akkurat deg!

Søk nå