Det du trenger, i rekkefølgen du ønsker – i ditt tempo

– med Sariba på laget

Hvordan står det til med HR-prosessene i din bedrift? Har du rukket å digitalisere de enda? Og hvor har du egentlig all HR-data? Er de i ett system? I to? I Excel? Og hvordan står det til med dine ansatte, etter mer enn to år med pandemi og hjemmekontor? Har det gått utover tilhørighetsfølelsen? Produktiviteten? Sykefraværet? Turnoveren? Og vinner dere kampen om talentene?

Vi vet at digitalisering og forbedring av HR-prosesser kan oppleves som store og omfattende prosesser, men det går bra – for vi har både erfaring og kompetanse. De ekstra gode nyhetene er Sariba hjelper deg selvsagt – hele veien.

Sariba People Centric er vår sertifiserte HR-pakkeløsning basert på den verdensledende og globale HR-plattformen SAP SuccessFactors. Vi har tilpasset løsningen til det nordiske markedet, slik at du kan være trygg på at den dekker alle HR-prosesser akkurat der du befinner deg. På toppen av denne solide løsningen, har vi lagt beste praksis innen prosjektimplementering og mer enn 20 årserfaring innen HR-teknologi. På den måten har vi lagt til rette for digitaliseringen, og du kommer til ferdig dekket bord.

Sariba People Centric lar deg håndtere ansattdata i et system – det vil si at du trenger ikke lenger Excel, flere systemer eller komplekse databaser. Du samler alt i en intuitivt og brukervennlig løsning – en gang for alle.

Vår pakkeløsning er satt sammen av flere ulike pakker, og du velger selv om du ønsker å implementere hele suiten eller om du vil implementere en og en pakke. På den måten sitter du i førersetet når du går i gang med å løfte HR til nye høyder. Høres bra ut ikke sant?

SAP Qualified PartnerPackageSolution R neg

sariba people centric- sertifisert av SAP

Forside 8 steg til nytt HR system 1
last ned din guide her

Vi støtter deg gjennom hele ansattreisen

HR er mer enn en stab-støttefunksjon. HR skal være til stede for både ansatte og for ledere, ja for hele organisasjonen, gjennom hele ansattreisen. Det vil si helt i fra rekrutteringsprosessen – via onboarding – medarbeiderutvikling – og helt til den dagen den ansatte forlater deg for siste gang, enten som pensjonist, eller fordi han har funnet nye utfordringer. Vår erfaring tilsier at det å velge et HR-system som støtter dine ansatte gjennom hele ansattreisen er noe av det klokeste du kan gjøre.

Ansattreisen 1

Ansattreisen – hele veien fra hire til retire

START HVOR DU VIL

Sariba People Centric er en skalerbar og fleksibel løsning som passer for deg med 450 ansatte og oppover. Om du har en eller flere lokasjoner, i ett eller flere land spiller ingen rolle for oss – løsningen tilpasses deg der du er, og dine behov både i dag og i morgen.

Vil du vite mer? Da er du ❤-lig velkommen til å kontakte oss

SKAL VI KONTAKTE DEG?

Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt ⬇