Webinar | SuccessFactors – LMS

levi saunders 358

levi saunders 358

Ønsker du å sette læring i system, slik at selskapet får bedre forretningsmessige resultater, økt produktivitet og bedre konkurranseevne? Organisasjoner som omfavner læring som en del av bedriftskulturen, utklasser sine konkurrenter både ved å tiltrekke seg de beste talentene og oppnå sterkere resultater.

HR pakkeløsningen SAP SuccessFactors Learning fra Sariba forbedrer virksomhetens fleksibilitet, innovasjon og produktivitet gjennom læring. De ansatte settes i sentrum av læringsprosessen. Ved å kombinere rollen som lærer og elev, vil medarbeiderne raskere utvikle ferdigheter og få innsikt, noe som igjen gjør dem mer motiverte og produktive. På tide å sette læring i fokus?

Meld deg på vårt webinar 24. oktober, og lær mer om hvordan din bedrift enkelt kan få en læringsplattform både online, klasserom og sosial læring i SuccessFactors Learning. Webinaret holdes av Steinar Sabbasen

Praktisk informasjon og agenda

Når: Onsdag 24. oktober 2018, klokken 10.00 – 11.00
Gjennomføring: Webinar
Pris pr. deltaker: Gratis
Kontaktperson: Steinar Sabbasen

  1. Velkommen & introduksjon
  2. Utfordringer innen Læring og potensielle gevinster med SuccessFactors Learning
  3. Demonstrasjon av SuccessFactors Learning
  4. Spørsmål & svar

Kurset gjennomføres som et webinar, og du kan delta fra din egen PC. Vi deler skjerm, lyd og bilde med deg. Instruksjoner følger i forkant av kurset.

Meld meg på!