Sariba inngår partnerskap med WorkForce Software

Workforce Software

Pressemelding:

Det er med stor glede vi kan annonsere at vi har inngått et partnerskap med det innovative selskapet WorkForce Software; en SAP-partner innen tid, fravær, skiftplanlegging og bemanning.

Vi i Sariba er opptatt av å kunne gi deg helhetlige og smarte HR-løsninger som dekker alle dine behov innen HR, og med dette som bakteppe vi har valgt å satse fullt og helt på SAP sine HR-løsninger.

WorkForce Software og SAP

WorkForce Software og SAP har hatt et vellykket partnerskap i over ti år. WorkForce Software er den første globale leverandøren av løsninger for administrasjon av arbeidsstyrken med integrerte funksjoner for medarbeideropplevelse. Løsningen er anerkjent av Nucleus Research 2022 Workforce Management Technology Value Matrix som markedsleder og med sin effektivitet, funksjonalitet og brukervennlighet i løsningene, tilpasser selskapets WorkForce Suite seg til hver organisasjons behov – uansett regler for avlønning, arbeidstidsbestemmelser og arbeidsplaner. Samtidig leverer de en banebrytende medarbeideropplevelse på det tidspunktet og det stedet arbeidet skjer.

SAP Time and Attendance Management fra WorkForce Software

SAP Time and Attendance Management fra WorkForce Software optimaliserer planleggingen av arbeidsstyrken og gir en rask avkastning på investeringen, og med SAP WorkForce Forecasting and Scheduling fra WorkForce Software kan organisasjoner øke de ansattes produktivitet og muliggjøre nøyaktig rapportering av lønnskostnader, fremmøte, fravær og samsvar med regelverket. Med begge løsningene fullt integrert i SAP SuccessFactors, gir det en sømløs brukeropplevelse for både ansatte og arbeidsgivere.

Alt du trenger innen tid

Marita Johansen, som har arbeidet mer enn 20 år innen fagområet tid i Sariba, har følgende å si om partnerskapet:

«Det gleder meg at vi har inngått dette samarbeidet med WorkForce Software. Dette vil gi enda flere av våre kunder alt det de har behov for innen tidområdet. Løsningen er utrolig brukervennlig, og den får selv det mest komplekse regelverket til å fremstå som svært enkelt. Vi i Sariba er opptatt av å kunne levere en helintegrert HR-løsning til våre kunder, og med SAP Time and attendance by WorkForce Software gjør vi nettopp dette. Jeg gleder meg til å vise frem løsningen; den er rett og slett fantastisk».

Tenk nytt rundt dine forretningsprosesser

«Partnerskapet mellom Sariba og WorkForce Software gjør at vi raskt kan støtte ulike typer organisasjoner når de skal tenke nytt rundt sine forretningsprosesser og ikke minst kommunikasjon med sine ansatte. Å levere en god opplevelse for de ansatte er avgjørende for å sikre det viktige forholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Bedrifter fokuserer nå på denne transformasjonen og implementerer moderne løsninger for administrasjon av arbeidsstyrken som en del av et digitalt arbeidsplassinitiativ», sier Steve Tonks, Senior Vice President EMEA hos WorkForce Software.

«SAP og WorkForce Software skaper en integrert medarbeideropplevelse som er i sanntid og sømløs, samtidig som den løser de komplekse behovene for tidsregistrering og samsvar med regelverket i virksomheten. Og sammen med Sariba som forplikter seg til å levere en fullt integrert HR-løsning, vil organisasjoner få muligheten til å låse opp potensialet til arbeidsstyrken sin».

arita sirkel liten 1

Marita Johansen

Senior Manager Solutions

Vil du vite mer om hva Sariba og WorkForce Software kan gjør for akkurat din bedrift? Da er du mer enn velkommen til å kontakte Marita.

Kontakt oss