Sariba leverer HR Cloudløsning til Lundin Norway

Oljeplattform

Økt effektivisering, fleksibilitet og reduserte kostnader er bare noen av gevinstene oljeselskapet Lundin Norway får når de velger en HR Cloud løsning fra Sariba.

HR Cloud plattformen som skal implementeres i mars/april 2018 består av SAP SuccessFactors modulene Employee Central, Onboarding, Align & Perform, Succession & Development og Compensation, samt PeopleDocs modul for Employee File Management.

Med en slik integrert plattform får de ansatte i Lundin Norway en sikker og god løsning for håndtering av personaldata, lettere tilgang til egne personalopplysninger og mulighet til å oppdatere disse gjennom selvbetjeningsløsningen. Lederne i selskapet vil få et verktøy som gir mulighet for mer systematisk oppfølging og utvikling av sine medarbeidere.

SAP SuccessFactors er en meget fleksibel plattform som kobler bedriftens mål og de ansattes prestasjoner, og dermed styrker bedriftens gjennomføringsevne. Plattformen er 100 % webbasert, og tilbyr et enkelt, brukervennlig, stilig og moderne brukergrensesnitt for medarbeidere, ledere og HR, som enkelt kan konfigureres til virksomhetens prosesser.