Saribas spanske søster

Visste du at Sariba har en spansk avdeling? I sentrum av Madrid, mellom knutepunktet Avenida de America og high-end distriktet Salamanca, med yrende folkeliv, kafeer, restauranter og studenter driver leder og løsningsarkitekt Robert Lorentzen og HCM Cloud konsulent Liliana Betancourt Saribas spanske virksomhet.

Saribas Madrid-kontor besitter dyp kompetanse i HR teknologi, og har jobbet med nordiske kunder som Telenor, Norgesgruppen, Nortura, IFE, Aker Solutions, DFØ og JM. Til og med løsninger for Heimevernet er blitt utviklet av det dyktige teamet i Madrid. De jobber også med internasjonale og spanske prosjekter for blant annet Iberdrola, Unicredit og Ferrovial.

For tiden har de spesielt fokus på å forenkle brukeropplevelsen med skybaserte løsninger som kan integreres med SucceessFactors®, eller hybridløsninger. Robert og Liliana deltar i alle prosjektfaser, fra spesifikasjoner og prototyper til implementering og testing.

– Fordelen vår er at vi gjør det mulig for nordiske kunder å oppleve at Sariba sitter på kontoret ved siden av, selv om vi er lokalisert i et annet land. Ved å ha erfarne konsulenter lokalisert både on-site og remote sikrer vi at vi alltid er tilgjengelig for kunden, sier Robert.

Vil du vite mer om hva vårt Madridkontor kan bistå med? Ta kontakt med Robert Lorentzen.