Saribas spanske søster

Spania 7

Visste du at Sariba har en spansk avdeling? I sentrum av Madrid, mellom knutepunktet Avenida de America og high-end distriktet Salamanca, med yrende folkeliv, kafeer, restauranter og studenter driver leder og løsningsarkitekt Robert Lorentzen og HCM Cloud konsulent Liliana Betancourt Saribas spanske virksomhet.

Saribas Madrid-kontor besitter dyp kompetanse i HR teknologi, og har jobbet med nordiske kunder som Telenor, Norgesgruppen, Nortura, IFE, Aker Solutions, DFØ og JM. Til og med løsninger for Heimevernet er blitt utviklet av det dyktige teamet i Madrid. De jobber også med internasjonale og spanske prosjekter for blant annet Iberdrola, Unicredit og Ferrovial.

For tiden har de spesielt fokus på å forenkle brukeropplevelsen med skybaserte løsninger som kan integreres med SucceessFactors®, eller hybridløsninger. Robert og Liliana deltar i alle prosjektfaser, fra spesifikasjoner og prototyper til implementering og testing.

– Fordelen vår er at vi gjør det mulig for nordiske kunder å oppleve at Sariba sitter på kontoret ved siden av, selv om vi er lokalisert i et annet land. Ved å ha erfarne konsulenter lokalisert både on-site og remote sikrer vi at vi alltid er tilgjengelig for kunden, sier Robert.

Vil du vite mer om hva vårt Madridkontor kan bistå med? Ta kontakt med Robert Lorentzen.

 

Spania 3

Spania 2