Julehilsen fra Sariba

Vi i Sariba ønsker å takke alle våre kunder og samarbeidspartnere for et fantastisk spennende 2017 – uten dere ville vi aldri kommet dit vi er i dag. Takk for at dere utfordrer oss både på rådgivning, løsninger, support og prosjektgjennomføring. Dette bidrar til at vi kan fortsette å være en proaktiv leverandør for fremtiden.

I året som har gått har vi styrket vår Cloudsatsning ved å

Flere kunder har vist hos tillit på disse områdene, deriblant Höegh Autoliners og Lundin Norway.

Utviklingen innen Cloud betyr ikke at Sariba slutter å fokusere på rådgivning og SAP HCM. Dette året har flere kunder valgt Sariba til å utvikle sine HR-prosesser: Hos DFØ har vi bistått med utvikling av nye apper, og JM har digitalisert sine HR prosesser.

Vi har som mål å bli det naturlige valget for våre kunder i utviklingen av deres HR-prosesser, ved å implementere og forbedre deres HR-løsninger med hovedfokus på kvalitet, kompetanse og service i alle ledd. Her har vi ambisiøse mål, og mange kunder melder allerede at Sariba bidrar aktivt til deres utvikling. Det setter vi stor pris på å høre!

I 2017 har vi hatt et intenst program med webinarer, foredrag og innlegg på ulike konferanser for å dele kompetanse og erfaring innen vårt fagfelt. Våre faglige aktiviteter blir stadig mer populære, og i 2018 vil vi fortsette vår satsning på kompetansedeling gjennom seminarer, blogg og sosiale medier. Vi er veldig takknemlige for tilbakemeldinger på aktivitetene vi produserer, og vil gjerne ha ønsker til nye aktiviteter og forbedringer.

Alle kunder som har besvart vår kundeundersøkelse for 2017 sier at de vil anbefale Sariba videre som leverandør. Det er en stor tillitserklæring – tusen takk! På vegne av hele Sariba som organisasjon bekrefter jeg at vi gjør alt vi kan for å leve opp til dette.

Selv om vi er svært fornøyd med 2017 vil vi fortsatt ha fokus på å forbedre og utvikle oss i 2018. Her spiller alle våre kunder og samarbeidspartnere en svært viktig rolle, og jeg gleder meg til å ha dere med videre på reisen.

Igjen takk for et fantastisk år – vi ønsker dere alle en flott julefeiring og et godt nytt år!