Vi har etablert Sariba Consulting AB Sverige

Kart over Norge og Sverige. Vi har etablert Sariba i Sverige

Vi i Sariba jobber målrettet for å levere de aller beste HR-løsningene for både norske, skandinaviske og internasjonale selskaper. For å møte etterspørselen etter lokal, svensk kompetanse har vi etablert Sariba AB, Sverige. Dette gir oss muligheten til å rekruttere svært dyktige og kvalifiserte kolleger, samtidig som vi øker vår svenske kompetanse og tilstedeværelse.

Vår Managing Director, Lionel Layerle har følgende å si om Sariba Consulting AB:

«Etableringen av Sariba Consulting AB Sverige er gode nyheter for både våre kunder og for oss. Vi har flere kunder som opererer både i Norge og i Sverige og det at vi nå er lokalt til stede i Sverige vil gi oss en ekstra faglig tyngde, som vi ønsker skal gi våre kunder en ekstra trygghet når de velger oss. I tillegg får vi nå muligheten til å øke vår leveransekapasitet ved å ansette flere erfarne konsulenter. Dette har vi allerede begynt med, og den første ansatte starter allerede i september».

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for å forenkle og forbedre din arbeidshverdag innen HR? Da er du velkommen til å ta kontakt med Lionel Layerele.