Engasjerende nettverksmøte i Stavanger

startup 594126 1920

24. april arrangerte vi nettverksmøte for SAP-brukere i Stavangerområdet. På menyen sto nyheter fra SAP, faglige diskusjoner og erfaringsutveksling.

Arrangementet ble holdt i Saribas moderne lokaler i I-park i Stavanger, og deltakerne nøt frokost og god kaffe mens de benyttet seg av nettverket av likesinnede. På menyen sto både nyheter fra SAP, faglige diskusjoner og erfaringsutveksling.

Møtet ble innledet med at deltakerne presenterte seg, og fortalte kort om sin bedrifts interne fokus og om utfordringer knyttet til HR-prosesser. Med dette som utgangspunkt var det åpnet for å diskutere ulike problemstillinger og å dele erfaringer på tvers av bransjer, noe som resulterte i både spennende og nyttige utvekslinger. I tillegg var det selvsagt rom for å spørre Saribas eksperter om råd og mulige løsninger på utfordringer.

Våre folk hadde forberedt seg godt, med mål om å bidra til maksimal nytteverdi for de som deltok: Steinar fortalte om nyheter i SAP, med fokus på hvordan disse kan påvirke brukeropplevelsen. Her ble både NetWeaver Business Client (NWBC) og mobile løsninger demonstrert, samt Personas og HR Renewal. Tor dro deltakerne gjennom EDAG og bruken av KID-nummer i systemet, en praktisk og nyttig del av møtet. Avslutningsvis viste Marita hvordan man kan redusere kostnader og øke effektiviteten ved å ta I bruk enkle grep for å forbedre prosesser.

Vi takker alle deltakerne for oppmøtet og bidraget til et vellykket møte. Vi ser allerede frem til neste gang, og er takknemlige for alle innspill som kan bidra til å forbedre nettverksmøtene.

Har du spørsmål knyttet til temaene som ble presentert er du velkommen til å kontakte marita.johansen@sariba.no eller steinar.sabbasen@sariba.no.