SBN – en oppsummering

IMG 3919

IMG 3919

SBN – en oppsummering. 15. – 16. oktober gikk SBN konferansen av stabelen. Flere av våre ansatte deltok og tok i mot besøkende på vår egen stand. To av våre dyktige konsulenter holdt også foredrag. Det var veldig hyggelig at så mange tok turen innom standen, slo av en prat og deltok i konkurransen vår. Årets konkurranse gikk ut på å finne ut av hvor mange pakkeløsninger Sariba har. Til de av dere som lurte, er svaret 10.
Det var Else Lill Jørgensvaag fra Orkla som gikk av med seieren og hun fikk med seg en Sonos smarthøytaler. Gratulerer til Else Lill!
Våre dyktige kollegaer, Marita Johansen og Neman Baig holdt begge innlegg

Intelligent Enterprise tar HR inn i fremtiden

Marita Johansen snakket om Intelligent Enterprise og hvordan samspillet mellom riktig teknisk plattform, teknologi som machine learning og kunstig intelligens, samt det å ha alle data i samme system, vil være med å ta HR inn i fremtiden.
Maskiner som lærer, digitale assistenter og stemmestyrte systemer er allerede en realitet, noe som ble demonstrert i dette foredraget.

Marita gikk også inn på betydningen av nyutviklingene for bl.a. norske løsninger og behov innen tid og lønn. SAP har uttalt at HR nå blir hjertet i deres systemløsning og når både SAP Successfactors og SAP on prem flyttes til plattformen S/4Hana vil man kunne se sammenhenger, ta ut analyser og rapportere på tvers av ulike moduler på en helt ny måte. Lederne vil slippe å forholde seg til mange ulike systemer når all informasjon finnes på et sted, nemlig SAP SuccessFactors.

Payroll Control Center gir bedre oversikt over lønnsprosessen

Neman holdt et foredrag om Payroll Control Center. Det er en ny løsning som gir lønnsadministratorer og lønnsledere en ny brukeropplevelse knyttet til administrasjon og støtte i lønnsprosessen. Payroll Control Center vil gi deg som bruker mulighet til å effektivt kontrollere en fullstendig lønnsprosess, samtidig som du produserer resultater av høy kvalitet, raskt og effektivt. Etter gjennomgangen fikk vi se en demo av hvordan Payroll Controll Center ser ut, og hvilke nye og spennende funksjonaliteter som finnes.
Har du spørsmål knyttet til Inteligent Enterprice eller Payroll Controll Center, er du velkommen til å kontakte Marita Johansen for mer informasjon.