Sommerhilsen fra Lionel – engasjement og samarbeid

Bøker og solbriller foran havet og parasoller. engasjement og samarbeid

Første halvår av 2019 er straks over, og jeg ser tilbake på seks innholdsrike måneder. Disse månedene har vært svært viktig for Saribas utvikling. Vi har vært gjennom en spennende periode preget av vekst, nye kunder, nye kolleger, spennende oppdrag, engasjement og samarbeid. Vi har styrket vår posisjon som leverandør av SuccessFactors, og vi har videreutviklet vårt omdømme som en solid og erfaren leverandør av SAP onprem.

Flere av våre dyktige konsulenter er nå sertifisert i ulike moduler av SuccessFactors, noe vi er veldig stolte av.  Vi har gjennomført mange suksessfulle prosjekter både innen SuccessFactors og i SAP onprem.

Sertifiseringen av vår pakkeløsning i SAP SuccessFacors, Sariba People Centric, har betydd mye. Å få en løsning sertifisert av SAP, er en omfattende og krevende prosess, og jeg er stolt av alt arbeidet som er lagt ned i dette, samt det flotte resultatet dette har gitt.

Engasjement og samarbeid

Jeg ønsker å takke alle våre kunder for den tilliten dere viser oss når vi sammen jobber for å løse deres utfordringer. Takk for at dere utfordrer oss, lytter til oss og ser viktigheten av å utvikle dere sammen med oss.

Deretter ønsker jeg å takke våre samarbeidspartnere. I første del av 2019 har vi inngått flere nye samarbeid. Dette gjør vi, slik at vi kan være den komplette HR-leverandøren for deg. For å kunne levere de beste løsningene for GDPR og SAP, har vi inngått samarbeid med både 2BM og EPI-USE Labs.

Til slutt vil jeg personlig takke alle Sariba-ansatte for deres innsats. Det er dere som får alt dette til å skje. Vi har allerede rekruttert flere dyktige medarbeidere, og i løpet av høsten vil vi fortsette å vokse. Jeg er stolt over innsatsen som legges ned, glad for engasjementet jeg ser hver dag, og jeg gleder meg over reisen vi skal fortsette på sammen. I Sariba skal det være krevende, utviklende og gøy å jobbe, og det er det, med dere på laget.

Etter et intenst og givende første halvår er det snart tid for ferie med familie og gode venner. Vi gleder oss til sommer, sol og ferie og det skal bli deilig å lade batteriene. Samtidig ser vi frem til en spennende andre del av 2019, og vi gleder oss allerede å ta imot nye kolleger, samt å jobbe i spennende prosjekter med både nye og eksisterende kunder.

Jeg ønsker deg med dette en riktig god sommer og ser frem til en spennende høst.

Mange hilsener fra Lionel