Velkommen Eramet!

Eramet - stål

Det er med stor begeistring vi kan annonsere at Eramet Norway har valgt Sariba som samarbeidspartner, og vår løsning Sariba People Centric som HR-system, når de nå skal løfte HR til nye høyder. Sammen skal vi sørge for at vår nye kunde får på plass en svært god løsning, når vi nå skal implementere SAP SuccessFactors som HR-system. Eramet har også valgt å implementere SuccessFactors Employee Central Payroll som lønnsløsning, og SAP Concur for utgiftsrefusjon- og reiseregningsoppfølging.

Cecilie Eckhardt, Saribas Sales Director, har følgende å si om det nye samarbeidet

Jeg er så glad for at Eramet har valgt å ta i bruk Sariba People Centric! Her vil de få tilgang til svært gode løsninger både for sine HR-prosesser, reise og utgiftsrefusjon og lønn. Jeg gleder meg virkelig til å følge dette prosjektet!

Eramet Norway AS har over hundre års erfaring med å lage ulike manganlegeringer, og er en verdensledende produsent av nettopp raffinerte manganlegeringer til den globale stålindustrien. Eramets ca 500 ansatte er fordelt på tre smelteverk som befinner seg i Porsgrunn, Sauda og Kvinesdal samt forsknings- og utviklingsavdelingen i Trondheim.

Eramet-logo