Velkommen Matiq

Matiq

Vi har gleden av å ønske Matiq velkommen som supportkunde i Saribas avdeling, Customer Excellence. Matiq er IT Selskapet til Norturakonsernet, og leverer IT-tjenester til alle produksjonssteder og kontorer i Nortura. De leverer også IT-tjenester til Norturas hel- og deleide datterselskaper i Norge. Sariba skal levere support innen SAP HR.

MatiqMatiq

Jan Henrik Rentsch, leder av Customer Excellence, har følgende å si om vår nye supportkunde:

 Jeg er glad for å kunne ønske Matiq velkommen som supportkunde hos Sariba Customer Excellence. Matiq er Norturas IT-selskap, og er således en erfaren IT-aktør. Vi gleder oss til samarbeidet og til gevinstene vi sammen skal skape.

Customer Excellense er Saribas avdeling for kundeoppfølging. Blant tjenestene vi leverer finner du både support og lønnstjenester. Dette er områder vi satser på for å kunne ta vare på kundene våre gjennom hele kundereisen, også etter at prosjekter er avsluttet.

Vil du vite mer om hva Customer Excellence er, eller hvorfor dette er noe du bør vurder, kan du lese mer om dette her. Du er selvfølgelig også velkommen til å ta kontakt med Jan Henrik.