Velkommen til Hudson Group

HUDSON GROUP

Vi har gledelige nyheter! Vi skal levere SAP SuccessFactors Recruitement Marketing til det amerikanske selskapet Hudson Group.

Hudson Group, et heleid datterselskap av det internasjonale selskapet Dufry AG, er en av Nord-Amerikas største forhandlerne på flyplasser. Hudson Group driver mer enn 970 Hudson, Hudson News, Hudson Booksellers, kafeer, spesialbutikker og taxfree- butikker på 87 flyplasser i USA og Canada. Med så mange konsepter, på så mange lokasjoner, sier det seg selv at Hudson Group er avhengige av å ansette de beste (og de riktige) ansatte.

Når Hudson Group nå skal ta i bruk Recruitement Marketing viser de at de tar rekruttering på alvor. Vi gleder oss til at vi sammen skal vi sørge for at Hudson Group blir en synlig, og foretrukket arbeidsgiver i arbeidsmarkedet

Lionel i Sariba

Lionel Layerle

CEO

«Det er flere grunner til at jeg gleder meg over vår nye kunde Hudson Group. For det første er jeg helt sikker på at kunden vil bli begeistret for løsningen de har valgt. For det andre er dette en stor og viktig milepæl for oss i Sariba: Vår første kunde på det amerikanske kontinentet! Dette er et viktig steg i internasjonaliseringen av Saribas tilbud.»

Ønsker du å vite mer om Recruitment Marketing eller digitalisering av dine HR-løsninger er du velkommen til å ta kontakt.