God jul

julehilsen 1

2022 går mot slutten, og tiden for refleksjon er her. Jeg sitter her med en rekke tanker om året vi snart har lagt bak oss, men også om tiden som kommer. 2022 har vært et innholdsrikt år, et kontrastenes år. Det både startet og slutter med Corona, men pandemien påvirker livene våre helt ulikt nå i desember, enn hva den gjorde i januar. Året startet med at vi gledet oss over at pandemien gikk mot slutten, men ble brått preget av internasjonal uro. Året startet med hjemmekontor og isolering, men avsluttes med en form for hybrid hverdag; den nye normalen.

Takknemlighet

Når jeg nå sitter her, kjenner jeg på en takknemlighet. En takknemlighet for at jeg jobber i Sariba; et strålende selskap i stadig vekst, med verdens beste kunder, samarbeidspartnere og kollegaer. En takknemlighet for å kunne jobbe med det spennende og viktige fagfeltet HR faktisk er.

Å gjøre en forskjell

Vi i Sariba jobber for å gjøre en forskjell på arbeidsplassen for både ansatte og ledere. Vår rolle, som HR-spesialister, ligger i skjæringspunktet mellom HR og teknologi, et skjæringspunkt som virkelig gir verdi og som er ekstremt viktig. Jeg opplever at Sariba sitter med en viktig nøkkel, en nøkkel som gjør det mulig for samfunnet å utvikle ansatte på nettopp sin arbeidsplass, og samtidig hjelpe ledere i deres arbeidshverdag.

Takk – til akkurat deg

Jeg ønsker med dette å takke akkurat deg for et spennende og innholdsrikt 2022. Alle våre kunder, samarbeidspartnere og følgere er med på å utfordre oss i Sariba: dere forventer at vi leverer, at vi utvikler oss og at vi vokser. Og det er nettopp disse forventingene som førere til at vi gjør akkurat det.

Nok et år med vekst

2022 ble enda et år med vekst for oss, og det har vært et godt og et spennende år for meg og for alle oss i Sariba. Vi har utviklet vår produkt- og tjenesteportefølje med nye partnerskap, noe vi gjør for å kunne gi alle våre kunder alt de de trenger innen HR, og all støtten som trengs for å få mest mulig suksess. I 2022 er vi stolte av å ha inngått partnerskap med både Qualtrics og Workforce Software.

Velkommen til deg som er ny kunde

Vi i Sariba er nå til stede i både Norge, Sverige og Spania, og uavhengig av geografi og lokasjon har en rekke spennende kunder valgt å komme inn i #Saribafamilen, blant annet Den Norske Kirke, Nordic Choice, Elopak, Statkraft, KLP og Hudson Group. Dette setter vi selvsagt enorm pris på, og vi gleder oss over å kunne samarbeide med akkurat dere, om å få på plass de aller beste prosessene og løsningene.

29 nye ansatte!

I løpet av 2022 har vi også utvidet Saribafamilien med hele 29 fantastiske og dyktige ansatte! Dette er jeg selvsagt både stolt av og glad for. Det at så mange talentfulle mennesker har lyst til å jobbe hos oss, og å være med på å utvikle Sariba fremover, gjør meg ekstremt takknemlig.

Nesten hele Saribafamilien

Nesten 60 medlemmer av #Saribafamilien samlet før jul ❤⬆

For oss i Sariba er de ansatte vår aller viktigste ressurs, og vi er derfor opptatt av å bidra til utvikling av fremtidens arbeidskraft. For å virkelig gjøre noe med dette har vi inngått et aktivt samarbeide med Høyskolen Kristiania og vi har også lansert vårt årlige trainee program. Akkurat nå har vi 6 supertalentfulle traineer på plass på vårt kontor i Granada. De er faglig sett veldig sterke, og har allerede sertifisert seg innen SuccessFactors. Dette er rett og slett veldig imponerende!

Ingen laurbær hos oss

Selv om vi er svært fornøyde med 2022, ser vi ingen grunn til å hvile på laurbærene, og vi vil ha et fortsatt fokus på både forbedring og utvikling i 2023.

Om det er noe konkret akkurat du ønsker av oss, er du ❤-lig velkommen til å svare på denne mailen. Alle innspill, tilbakemeldinger og forslag tas imot med takk.

Igjen: takk for et fantastisk år – jeg ønsker deg en flott julefeiring, en riktig god jul og et godt nytt år!

På vegne av #saribafamilien,
Lionel Layere
Managing Director

julelionel

Lionel Layerle