Endelig, Sverige!

Endelig, Sverige

Det er med stor glede vi kan annonsere at vår HR-pakkeløsning, Sariba People Centric, nå er sertifisert for Sverige. Løsningen er basert på det verdensledende HR-systemet, SAP SuccessFactors.

Vi har tilpasset SAP SuccessFactors til det svenske markedet, slik at du kan være trygg på at den dekker alle dine HR-prosesser akkurat der du er lokalisert. I tillegg til et svært godt HR-system får du tilgang til beste praksis innen prosjektimplementering og mer enn 20 års erfaring innen HR-teknologi.

Sariba People Centric er en modulbasert og fleksibel løsning, en løsning godkjent og sertifisert av SAP, som den første HR-pakkeløsningen i Sverige.

SAP SuccessFactors har et åpent utviklingsmiljø for partnere, og i dette utviklingsmiljøet har Sariba utviklet en sykefraværsoppfølgingsløsning (Sariba Care) for SuccessFactors. Denne løsningen er også kvalifisert av SAP, og en del av vår pakkeløsning Sariba People Centric Sverige

Vår pakketilnærming reduserer risiko og korter ned tiden det vil ta fra prosjektstart til din nye HR-løsning er oppe og går.

Cecile Eckhardt, Saribas Sales & Marketing Director har følgende å si om løsningen for det svenske markedet:

«Dette er en stor dag, ikke bare for oss i Sariba, men også for det svenske markedet. Det at vi nå har en prepakketert HR-løsning tilpasset det svenske markedet, bør glede svenske HR-avdelinger, fra Kiruna i Nord til Malmö i syd. Sariba People Centric Sverige bør også begeistre bedrifter som befinner seg i både Norge og Sverige. Vår løsning sørger for at dualiteten på tvers av landegrensene ivaretas. Jeg må også få si at jeg er både imponert og stolt over den jobben produktavdelingen i Sariba har lagt ned for å få dette på plass».

Har du spørsmål om Sariba People Centric i Sverige?

Eller ønsker du å ta en prat med vår svenske kollega Jonas? Da er du mer enn velkommen til å sende han en e-post

Jonas kvadrat

Jonas Cofield

Sales Manager Sverige