Mitt første år i Sariba

Mitt forste ar

Med Karoline Eidem Walen

2022 var et strålende år for Sariba. 2022 var året da vi, blant annet, utvidet Saribafamilien med hele 17 nye medlemmer! Men hvordan er det å jobbe i Sariba? Hvordan er egentlig arbeidsdagene, arbeidsmiljøet, og kollegaene? Karoline Walen hadde sin første dag i Sariba 2. januar for ganske nøyaktig et år siden. Vi har tatt en prat med henne for å høre mer om hvordan hennes første år har vært.

 

Helt fra jeg startet i Sariba har jeg hatt gleden av å se hvor viktig og riktig Sariba er for kundene våre både i og etter prosjekter.

Karoline kvadrat sorthvitt

Karoline Eideem Walen

Kundeansvarlig og pre-sales

Variasjon og fleksibilitet

– Hvordan er en dag på jobben, Karoline?
– Oi. Det er vanskelig å gi et enkelt svar på dette, fordi den varierer veldig!

Selve arbeidsdagen varierer både med tanke på hvor den tilbringes, og med oppgaver som utføres. Jeg liker kombinasjonen hjemmekontor og «vanlig» kontor. Sariba er en veldig fleksibel arbeidsgiver og jeg står fritt til å velge selv det som passer meg best. Det å kunne kombinere, altså å jobbe på et såkalt hybridkontor, det synes jeg er det beste av det beste! Det er fint å kunne ha tid til å gå en rolig tur med hunden på morgenkvisten, før arbeidsdagen starter på hjemmekontoret. Andre dager får jeg muligheten til både faglig og sosialt påfyll på kontoret, noe jeg setter veldig høyt. Jeg setter veldig pris på å kunne planlegge hverdagen slik at den passer akkurat mitt liv.

Når det gjelder arbeidsoppgaver har jeg en todelt rolle i Sariba. Jeg balanserer rollen som kundeansvarlig med en rolle innen pre-sales. Denne todelingen av rollen min skaper variasjon og dynamikk, og jeg opplever at de to rollene fyller hverandre godt ut, og at de også styrker hverandre. Jeg kan dra synergier fra den ene rollen over til den andre og vise versa.

Min jobb som kundeansvarlig gir meg en god forståelse av hvordan kundene faktisk bruker løsningen i det daglige, og dette tar jeg med meg inn i min pre-salesrolle. Som pre-sales skal jeg vise potensielle kunder hvordan vår løsning dekker deres behov innen HR, og hvilke gevinster løsningen gir. Det at jeg vet hvordan løsningen faktisk brukes er en stor fordel. Som pre-sales får jeg også mulighet til å dypdykke inn i løsningen, noe som gir meg en god systemforståelse. Denne forståelsen tar jeg med meg inn i dialogen med mine kunder.

Flinke folk og masse inspirasjon

– Hvordan er det faglige miljøet i Sariba?
– I Sariba er det utrolig mye flinke folk, og det synes jeg er en super inspirasjon! Det er så mange som har gått i dybden av faget sitt, og det er så gøy! Jeg elsker å lære, og det får jeg muligheten til med så dyktige kollegaer. Jeg tar meg selv i å ofte tenke: «Å SÅ GØY! Dette må jeg lære mer om»! Det å vite at det ligger mye foran meg som jeg vet at jeg har lyst til å lære mer om, det er motiverende.

– Hvordan er det å ha kollegaer i ulike land?
– Det synes jeg er veldig spennende! Det gleder meg at Sariba har så mye flinke folk, over alt! Det er når vi samarbeider om en kunde at vi blir kjent, og jeg synes alle virker både fremoverlente og hyggelige!

Jeg må også få si at jeg synes Sariba, som arbeidsgiver, er god til å legge til rette for at vi skal bli kjent på tvers av fag, avdelinger og by- og landegrenser. I desember var for eksempel hele Saribafamilien invitert til Oslo, hvor vi blant annet spilte curling og spiste en nydelig middag på Frognerseteren. Det ga oss en glimrende mulighet til å bli kjent, og vi fikk også en grei innsikt i hverandres konkurranseinstinkt 😊

– Hvordan er samholdet?
– Det synes jeg er veldig bra. Jeg opplever at vi alle har samme mål for øye, uansett hvor i organisasjonen vi er. Vi ønsker alle så inderlig at kundene våre skal lykkes. Alle deler kompetanse og dette kommer kundene våre til gode.

Pakkeløsning med uendelige muligheter

– Hva tenker du om Sariba og SuccessFactors?
– Helt fra jeg startet i Sariba har jeg hatt gleden av å se hvor viktig og riktig Sariba er for kundene våre både i og etter prosjekter. Våre dyktige folk har så utrolig mye verdifull erfaring, og denne erfaringen kommer absolutt kundene våre til gode.

– Hva tenker du om Sariba People Centric?
– Sariba People Centric er jo pakkeløsningen vår, og der må jeg ubeskjedent få lov til å si: Den er fantastisk! SAP SuccessFactors er et utrolig bra HR-system, med uante muligheter. For å gjøre det hele enklere og mer håndterbart for kundene våre har vi investert tid og penger i å pakketere og prekonfigurere løsningen. På denne måten er den mye enklere å ta i bruk. For å si det med andre ord: Vi har delt opp elefanten i passe biter for kundene. Vi gjør rett og slett prosjektet både spiselig og overkommelig, og vi hjelper deg med å vite hvor du skal starte!

Tanker om 2023

– Hva gleder du deg til nå?
– Jeg gleder meg til å dra til Spania å bli kjent med de spanske kollegaene våre, og jeg gleder meg til å få jobbe med enda flere kunder! Ellers gleder jeg meg til at vi i 2024 ser tilbake på 2023 og sier «Se så bra vi har gjort det i Sverige! Dette var jo det vi pratet om»!

– Takk for praten, Karoline!