Har du møtt vår nye kollega, Morten?

har du mott Morten

For oss i Sariba har 2023 startet i et forrykende tempo, og vi har hatt gleden av å ta imot en bukett med supre, nye kollegaer. En av disse er Morten Hansen. En rolig, hyggelig og faglig meget sterk mann, bosatt i Trondheim.
Vi har tatt en prat med Morten, slik at du kan bli litt bedre kjent med han.

God lesning!

morten hansen

Morten

<- Dette er Morten! En utrolig hyggelig og lun fyr bosatt i Trondheim. Vi håper (og tror) at du vil bli like begeistret for ham som det vi er!

– Kan du fortelle litt om deg selv Morten – hvem er du?
– Ja, det kan jeg jo. Jeg er 39 år, og både er fra, og bor i Trondheim. Her har jeg slått meg ned i gangavstand til sentrum, noe jeg synes er topp. Etter noen år i Oslo flyttet jeg hjem igjen under pandemien, da jeg kjente på at det var greit å komme litt nærmere både familie og venner. Trondheim er jo et bra sted å bo, men jeg skal innrømme at jeg savner været (og våren) i Oslo.

Når jeg ikke er på jobb spiller jeg golf, så lenge det er golfvær. Når det ikke er golfvær, spiller jeg gjerne innendørs simulatorgolf. I tillegg liker jeg å være sammen med både venner og familie, og jeg sier heller ikke nei takk til en runde Fortnite med kompisene mine.

– Kan du si litt om din arbeidserfaring og faglige bakgrunn
– Sånn rent faglig har jeg studert økonomi på høyskolen i Trondheim. Etter endte studier startet jeg i DFØ (Direktoratet for Forvaltning og Økonomistyring) i 2007. Det var her jeg møtte SAP for første gang. I DFØ har jeg jobbet med alt fra bilagsføring, til første- og andrelinje brukerstøtte innen lønn, tid, personal og organisasjon i SAP HR. Etter dette ble jeg fagansvarlig for fagområdene PA/OM og tid med ansvaret for oppfølging av kundene tilknyttet regionskontoret i Trondheim på disse områdene. Dette likte jeg veldig godt, og jeg synes det var gøy å både bli kjent med kundene, og se hvordan min erfaring og kompetanse i SAP kunne hjelpe dem.

Jeg har fordypet meg i både SAP lønn og SAP Tid. Dette er fagområder jeg har jobbet med både på kunde- og konsulentsiden. Det er jo ofte sånn i arbeidslivet, at du ikke alltid har full kontroll på omstendighetene. For min del ble en arbeidsplass flyttet til Stavanger, mens en annen ble kjøpt opp, og dermed endret mye av vilkårene seg, for meg. Det var da Sariba dukket opp som et godt alternativ.

– Hvorfor vil du jobbe i Sariba?
Jeg har jobbet tett med Sariba i flere av mine tidligere jobber, og når jeg nå ønsket å bytte jobb var Sariba et trygt og samtidig spennende alternativ. Jeg kjente mange av de ansatte fra før av, og jeg visste at dette er en faglig sterk organisasjon. Sariba hadde også et rykte på seg for å være en god og stabil arbeidsgiver, og dette var viktig for meg.

– Du skal jo jobbe med support og videreutvikling av Saribas eksisterende kunder, i avdelingen Customer Excellence. Hvordan havnet du akkurat der?
– Jeg har mye erfaring, og gode arbeidsopplevelser, fra det å jobbe med support. Jeg liker det å kunne hjelpe en kunde, og samtidig få muligheten til å grave meg ned i ulike saker. Jeg blir spesielt glad når jeg får en nøtt av en sak, hvor jeg må forske på løsningen, bruke de små grå, og finne ut av ting! Jeg liker å få noe å utfordre meg på, samtidig synes jeg det er fint med variasjon.

Som manager solutions i Customer Excellence, får jeg muligheten til å jobbe med både komplekse og litt enklere saker. Jeg får mulighet til å sparre med kollegaer, og til å være en del av et veldig sterkt faglig miljø. Vi har ekspertmøter hvor vi deler kompetanse, diskuterer faglige problemstillinger og finner nye, og smarte løsninger. Det setter jeg pris på. Slik jeg ser det er det faglige miljøet en av Saribas største styrke.

– Hva motiverer deg, Morten?
– Det å få til ting! Når jeg knekker en faglig eller teknisk vrien nøtt, da blir jeg motivert. Jeg motiveres også av tanken på å bli flinkere i faget mitt.

– Hva gleder du deg til, akkurat nå?
Våren! Jeg ser frem til når jeg kan begynne å golfe igjen – ute! Simulatorgolf er jo gøy nok, men etter en lang periode med regn og snø, blir det deilig å slippe å slå golfballen mot en vegg, og komme seg ut i frisk luft!

JanHenrik ny kvdrat

Jan Henrik Rentsch

Consultant Manager

Morten er en fantastisk SAP-konsulent og jeg er utrolig glad jeg har fått han inn i teamet vårt. Bare etter en måned ser jeg også at han kan mer enn hva CVen forteller. Det skal bli en glede å bygge et stert team i Customer Excellence med Morten på laget.

Vil du vite mer om hva Morten kan hjelpe deg med? Da er du velkommen til å kontakt Mortens leder, Jan Henrik.