HR på Filippinene

Manilla skyline. HR på Filippinene

HR på Filippinene. Vår kollega Marit Søderberg er en svært kompetent SuccessFactors konsulent. Da hun fikk muligheten til å drive kundeopplæring i Manila på Filippinene var dette noe hun absolutt ønsket å delta på. Her er hennes reisebrev:

Klokken er 11.05 og det er søndag morgen.

Etter å ha laget en omfattende plan sammen med Christer (ektemann) for hvordan kabalen skal gå opp på hjemmebane mens jeg er borte, er jeg altså på vei til Gardermoen. Om 20 timer er jeg på Filippinene! Hvor ofte kan man si det? Ikke så altfor ofte, det var jo derfor jeg måtte gripe denne sjansen.

Jeg synes det er utrolig spennende å få være med på denne turen. En ting er at det er på andre siden av jordkloden, men det har vært moro å følge kunden fra prosjektets start, gjennom alle faser og nå nærmer vi oss mållinjen. Alle Successfactors-moduler er snart på plass og nå skal siste fase testes. Dette er utrolig gøy!

HR på Filippinene

Når jeg lander er det ingen kjære mor. Vi drar rett fra flyplassen til kundens kontorer hvor vi setter i gang med opplæring før det skal testes. Vi jobber på og får gjort mye, det er god fremdrift i prosjektet. Dagene i Manila er fullspekket med faglig innhold, og det er blir ikke mye fritid. Men det jeg får med meg i Manila er at de er veldig klare for jul, og at her elsker de både gull og julelys! Til tross for at det er tidlig november er det julelys overalt, og det spilles julemusikk på høyttaleranlegg hvor enn jeg går. I tillegg får jeg meg noen fantastiske matopplevelser, for selv om programmet er tett, må man jo spise 😊

5 dager senere går turen tilbake til Gardermoen, hvor det er betraktelig kaldere, og julestemningen ikke er like altomfattende. Med meg i bagasjen har jeg gaver til barna og en jobbopplevelse jeg sent vil glemme.

Hilsen Marit