Steinar og Erik på HR Forum. Den menneskelige faktor.

HR Forum 2018: «Den menneskelige faktor»

HR Forum 2018 – Den menneskelige faktor. Sariba var sterkt til stede på årets HR Forum som gikk av stabelen tidlig i november på Scandic Fornebu. Med egen stand bemannet med tre engasjerte Sariba-representanter traff vi både gamle og nye bekjentskaper. Konkurransen vår, som gikk ut på å finne ut av hvor mange pakkeløsninger Sariba har, var svært populær. Alle deltakerne hadde korrekt svar (som forøvrig er 10), og vinneren ble derfor kåret ved hjelp av loddtrekning.

Temaet på årets HR Forum var «den menneskelige faktor». Det handler om hvordan egenskaper knyttet til ansvarsfølelse, etikk og relasjoner ikke kan digitaliseres. Dyktige foredragsholdere, av både nasjonal og internasjonal karakter snakket blant annet om at for å ha nytte av samspillet mellom teknologi, mennesker og forretning, er den menneskelige faktoren svært viktig. Man kan ikke belage seg kun på en algoritme til å lede ansatte i riktig retning.

Den menneskelige faktor

«Vi ser en tydelig interesse for en HCM Suite som dekker alle HR-prosessene. Samtidig ønsker ledere å være mer direkte involvert i utvikling og oppfølging av sine ansatte. For oss i Sariba er det viktig å hjelpe ledere å bli engasjerte deltakere i rekruttering, onboarding og utvikling av sine medarbeidere. Erfaring viser at ledere da virkelig klarer å skape gode organisasjoner», sier Steinar Sabbasen, Director Sales i Sariba.

Høyere krav

De siste årene har vi sett at det stilles høyere krav fra kundene. Dette opplevde vi også på HR Forum i de mange samtalene vi hadde med besøkende på standen vår. De uttrykker at de ønsker seg enkelhet og forutsigbarhet i form av ett system som dekker alt de trenger. Det er nettopp dette behovet vi møter med vår HCM Suite. Vi har pakkeløsninger per prosess som hjelper kunden gjennom hele ansattreisen. Ved å ta i bruk SAP SuccessFactors og Saribas pakkeløsninger kommer kundene enkelt i gang – med en prosess av gangen. Dette gir økt engasjement, økt kvalitet og reduserte kostnader».

Ønsker du å vite mer om hva Sariba kan hjelpe deg med? Ta kontakt med Steinar for mer informasjon

    

Erik Hovden og Steinar Sabbasen, på Saribas stand på HR-forum.