Sariba satser i Sverige og blir offisiell SAP Sverige-partner

Sariba satser i Sverige

Pressemelding – Sariba satser i Sverige

Gjennom Sariba Consulting AB (Sariba AS svenske datterselskap) ønsker Sariba å tilrettelegge for at ledere og medarbeidere i svenske bedrifter skal få til mer. Dette vil Sariba gjøre ved å tilby det svenske markedet svært gode HR-løsninger i kombinasjon med HR-ekspertise. Sariba Consulting AB har derfor tatt steget og blitt offisiell SAP Partner i Sverige.

Digitalisering av HR-prosesser står høyt på agendaen for organisasjoner over hele Europa, og etterspørselen etter HR-konsulenttjenester og implementering av SAP HR-løsninger øker. Som en del av sin utviklingsstrategi utvider derfor Sariba sitt SAP Partnerskap for nå tilby det svenske markedet sin HR-ekspertise. Sariba har over 20 års erfaring innen HR-system, HR-prosesser og HR-teknologi, og dette er erfaring som nå tilbys det svenske markedet. Målet er å støtte svenske bedrifter i deres HR-transformasjonsreiser, ved å tilby Saribas HR-løsning Sariba People Centric. Sariba People Centric er en HR-pakkeløsning basert på den markedsledende løsningen, SAP SuccessFactors, samt bestepraksis for implementering og prosjektledelse.

Sariba har allerede støttet flere svenske kunder via sin norske organisasjon, og siden 2019 via Sariba Consulting AB. Når Sariba nå inngår partnerskap med SAP i Sverige er dette for å kunne tilby det svenske markedet sin totale produkt- og tjenesteportefølje.

«Vi i Sariba er opptatt av å skape verdi for våre kunder, og å tilby det de trenger for å kunne optimalisere sine HR-prosesser. Vi har allerede hjulpet flere svenske bedrifter i sine HR-transformasjonsreiser, og ser at vi kan hjelpe enda flere. Vi har derfor bygget opp en svensk organisasjon, som jobber tett med resten av Saribas HR-eksperter. Sammen er vi rustet for å hjelpe svenske selskaper med å ta sine HR-prosesser til nye høyder. Våre produkter, erfaring og metoder vil gi svenske kunder mulighet til å komme raskt i gang med det ledende HR-systemet SAP SuccessFactors. Sariba People Centric er en glimrende HR-løsning for alle virksomheter som ønsker at ansatte og ledere får til mer. Vi gleder oss over at Sariba satser i Sverige.» forklarer Lionel Layerle, Adm. Dir. i Sariba

Lionel i Sariba

Lionel Layerle

Administrerende direktør i Sariba

Sariba AS er et av de ledende HR-konsulentselskapene i Norge, og er også til stede i både Sverige og Spania. Sariba er SAP Gold Partner og har over 20 års HR-erfaring. Sariba støtter sine kunder i implementering av HR-strategier, -rosesser og løsninger. Sariba leverer SAP HR, SAP SuccessFactors, Concur og PeopleDoc. Sariba-gruppen har 48 ansatte.

Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med Lionel.